WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Günün sözü eklentisi

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Fiorito tarafından başlatıldı
  • recnes tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Fiorito
    Üye

mesela sözleri sıralayacağım oda her girişte random bi sözü iteye girene gösteerecek. mesela http://www.cmseo.org/ sitesinde sağ tarafta pratik ipucu diye bi yer var sayfa yenilendiğinde değişiyor ebnde böyle bi şey istiyorum...

1 yıl önce #
  2. burdan yakın

1 yıl önce #
  3. Aslında yakuter'in eklentisi Rastgele Yazılar eklentisi. Eklediğin yazıların her sayfada değişmesini sağlar.
    Eğer her gün için senin belirleyeceğin yazıların listelenmesini istiyorsan sideblog eklentisini kullanabilirsin.

1 yıl önce #
  4. Yanlış mı yönlendirdim.. :( sguzelcik abi :(

1 yıl önce #
  5. Hayır. Aslında benim cevabım başlığa, senin cevabın soru metnine oldu. Ben soruyu dikkatli okumamışım. Ama soru ile konu başlığı farklı şeylerden bahsediyor. Bu yüzden ikimizde doğru olanı söyledik.

Yanlış mı yönlendirdim.. :( sguzelcik abi :(

Abin yaşında olduğumdan emin değilim. :)

1 yıl önce #
  6. Abin yaşında olduğumdan emin değilim. :)

sus abine karşı gelme :)

1 yıl önce #
  7. Yakuterin burada paylaştığı rastgele sözler eklentisi daha uygun, bayağı gelişmiş bir eklenti, benim sitemde örneğini görebilirsiniz.

1 yıl önce #
  8. Yakuterin eklentisi mükemmel ama 2.2.2 de türkçe karakter sorunu çıkıyor
    denedigim site www.fatihiraz.net kelimeler konuştukça başlıgı altında (not:eklentiyi şuan kullanmıyorum türkçe karakter sorunu oldugu için yazıyı sidebara direk ekledim şimdilik)

Yakuter abimiz sorun çözüldü diyor ama bende sorun devam ediyor.Neyden kaynaklanabilir acaba

1 yıl önce #
  9. bence db'den kaynaklanıyor.. ama çözüldü diyorsa çözülmüştür :)

1 yıl önce #
  10. biraz db ile oynayıp geliyorum :)

1 yıl önce #
  11. Ben o işi ilk defa wordpress kurduğumda, wordpress ile beraber gelen "hello dolly" eklntisi ile çözmüştüm zamanında :D

Bu eklenti çalıştırıldığında yönetim panelinde zaten gösterim yapıyordu kendisi. Ben de gittim yönetim panelinde yazıları gösteren kodu aldım temaya gömdüm. Eklenti editörü ile "hello dolly"nin içine baktığınızda zaten görünen yazıları da görebilirsiniz. Bunları değiştirerek görünmesini istediğim yazıları eklentinin içine koydum.

Hepsi bu kadar. Tamam tamam çok basit bir çözüm oldu kabul ediyorum.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.