WordPress Türkiye Forumları » Temalar

i3Theme'da Gelişmiş yorum

(5 posts)
  • 9 ay önce torpilli tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. torpilli
    Üye

Arkadaşlar ben i3Theme kullanıyorum ama yorum kısmında sadece yorum yazılacak yer var ben daha gelişmiş olsun ve smileyler vss.. görünsün istiyorum bunu sağlayan eklenti vss bişey varmı?

Örnek böle olabilir;

yorum

Tarih: 9 ay #
  2. smileys

yorum;

DivShare File - comment_eylulgunesi.rar

bu yorum olayını demin düzenledim tamda sizin resimdeki gibi olduydu.. :) ama kendi sitemde kullanmakdan vazgeçtim size nasipmiş :)

ve buraya bakın

3. torpilli
    Üye

Çok teşekkürler saolun...

4. Merhaba...

Benim sormak istediğim, bahsettiğiniz Yorun pLug-in'in indir. FTP'den siteye attım. Ama, |Activate yaptıktan sonra artık yeni yorun yeri gelmiyor. Yani, WP'nin eski Yorum yeri duruyor. Ya-da ben mi yanlış bir şey yapıyorun.

bahsettiğiniz Yorum düzenlemesini, wp-content içinde - plugins kısmına yükledim. Plug-insten activate yaptım.

Ayrıca, smiles'leri-de nereye yüklemem gerekiyor.

Son olarak-da; ben yapılacak olan yorumların siteye üye olmasına gerek olmadan isim, mail ,v.s. girerek olmasını istiyorum.

Biraz uzun oldu ama, yardımcı olursanız çok sevinirim...

Teşekkürler...

Tarih: 1 ay #
  5. İkinci sorunuzu wp 'nin tecihler kısmından yapabilirsiniz. Biraz yönet menüsünü okuyun yeterli.

Kullandığınız tema da <?php do_action('comment_form', $post->ID); ?> kodu varsa otomatik yerleşecekdir.

Eğer bunu çalıştıramadıysanız Forumun Eklentiler bölümünde istediğiniz smiley paketini bulabilirsiniz.

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.