WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

İletişim formu

(22 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mesudo tarafından başlatıldı
  • gercekkartal tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhaba Arkadaşlar

İletişim adında bir yeni sayfa oluşturdum. Yani genel başlık ana sayfa iletişim v.s. Buradan iletişim sayfasına nasıl iletişim formu oluşturabilirim. Kod mu eklemek lazım. Veya ne yapabilirim. Teşekkür Ederim.

Yönetici notu: Lütfen açtığınız konuları doğru bölüme açın. Konu taşındı. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. İletişim formu (contact form) eklentisini kullanabilirsiniz.

http://www.wordpress-tr.com/indir/eklentiler

1 yıl önce #
  3. Warning: mail(): SMTP server response: 501 5.5.4 Syntax error in parameters scanning in C:\Inetpub\vhosts\sosyetelive.com\httpdocs\wp-content\plugins\wp-contact-form\wp-contactform.php on line 146

Yaptım ama hata veriyor ne hatası olabilir acaba.

1 yıl önce #
  4. Bu eklentide değişiklik olacak mı? Yoksa başka sorun mu var?

1 yıl önce #
  5. Eklentide e-posta adresinizi paneldeki Tercihler -> ContactForm menüsünden düzenlemeniz gerekmekte.

Bu hata hala devam ediyor mu?

1 yıl önce #
  6. Maalesef aynı hata devam ediyor :-(

1 yıl önce #
  7. arkadaşın demek istediği iletişim sayfasını tam olarak nasıl oluşturacağı. bende yapamadım. eklentiyi kurdum mail ayarlarını yaptım, şimdi iletişim sayfası oluşturmak için ne yapacağım

1 yıl önce #
  8. Kurulum
    --------------------------
    1. Tüm dosyaları wp-content/plugins/wp-contact-form/ dizinine yükleyin.
    2. Eklentiyi etkinleştirin.
    3. Terichler -> Contact Form menüsünde gerekli ayarları yapın
    4. İstediğiniz yazının veya sayfanın istediğiniz yerine iletişim formunu
    eklemek için yazı editörünün hızlı etiket kısmındaki İletişim Formu düğmesine tıklayın.
    Eğer bu düğmeyi göremezseniz formun görünmesini istediğiniz kısma <!--contact form-->
    kodunu ekleyebilirsiniz.

1 yıl önce #
  9. Evet sorun düğmeyi görememekten kaynaklanıyormuş. <!--contact form--> bu tam istediğim cevap saolasın.
    Bu cevaptan önce benioku.txt dosyasını okumuş olsaydım sormayacaktım :)

1 yıl önce #
  10. reff
    Üye

Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in c:\program files\easyphp1-8\www\wp-content\plugins\wp-contact-form\wp-contactform.php on line 146

bu hata ne oluyor herşeyi yaptım herşey gözüküyo deneme için yorum yazdım gönder dedim bu çıktı Terichler -> Contact Form menüsünde gerekli ayarlarıda yapmıştım neden olmadı acaba...

1 yıl önce #
  11. Localde değilde, webde deneyince düzelir.

1 yıl önce #
  12. reff
    Üye

saol arkadasım.

1 yıl önce #
  13. teşekkürler bende bunu arıyordum ...
    daha denemedim ama yapacağıma inanıyorum sağolun arkadaşlar ...

1 yıl önce #
  14. Merhaba arkadaşlar yazılarda kayma var bunları nasıl hizalayabilirim acaba? Görünüm aşağıdadır...

http://img241.imageshack.us/img241/5821/13309944vz5.jpg

1 yıl önce #
  15. bence böyle çok güzel sadece : noktaları kaldırın daha hoş olur

1 yıl önce #
  16. Arkadaşlar teşekkür ederim çok işime yaradı.

1 yıl önce #
  17. Arkadaşlar ben yapamadım gerekli yüklemeleri yaptım iletişim forum düğmesi yazı editöründe çıkmadı oraya
    Çözüm: Formun görünmesini istediğiniz yere <!--contact form--> kodunu ekleyin. diye dip not bulunmakta fakat eklemem istenen <!--contact form-->nereye ekleyeceğim onu anlamadım

1 yıl önce #
  18. Yazı/sayfa oluştururken kod sekmesini açın, o kodu ekleyin.

1 yıl önce #
  19. Teşekkürler açıklama için şimdi oldu

1 yıl önce #
  20. Arkadaşlar tüm ayarları yaptım sorun olmadı fakat deneme için maail yollandı adresime gelmedi acaba neden olur açıklanırsa memnun olurum

1 yıl önce #
  21. Bu İyi Oldu, Emeğinize Sağlık...

1 yıl önce #
  22. iletişim formunu eklentisi ekledim gerekli ayarları yaptım, herşey normal gibi görünüyor fakat deneme amaçlı bir yazı yazdım mail gelmedi bana. eklentilerden gerekli bilgilerimi doldurdum ve güncelledim eklentiyi sorun nerde olabilir acaba?

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.