WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » WordPress Servisleri

WordPress.Com'a Erişim Engellenmiş

(41 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce guernica tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Yaklaşık beş dakika önce, kendi admin panelimde çalışırken. Birden siteden böyle bir hata ile karşılaştım...
    -----------------------------------
    Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/195 of T.C. Fatih 2.Civil Court of First Instance.

1 yıl önce #
  2. WordPress.com'da Türkçe içerikli illegal sayılabilecek çok blog var. Bir şikayet sonucu erişime kapatmış olabilir. Ama illegal bir siteyi bildirince kısa sürede siteyi yayından kaldırıyor WordPress.com.

Türk Telekom niye böyle bir şey yapma gereği duydu, anlamadım.

1 yıl önce #
  3. https://70.56.238.120/cgi-bin/nph-browser.cgi/010111A/www.wordpress.com yada başka bir şey yazarsınız...

1 yıl önce #
  4. Acil Çözüm:

Ayarlar>Yerel Ağ Bağlantısı>Özellikler>internet iletişim kuralları(TCP/IP) bunu seçip
    Aşağıdaki Dns Sunucu adresini kullan :
    Yeğlenen DNS sunucu adresine şunu yazın:
    4.2.2.1

Ve artık özgürsünüz!

1 yıl önce #
  5. eski tas eski hamam. 1 haftaya kalmaz açarlar yine.

ne amaçla Engellenmiş belli değil?

1 yıl önce #
  6. Yakında blogspot ve rapidshare'de enegellenir :(

Giriş için burasıda [TR] kullanılabilir.

1 yıl önce #
  7. Sercan
    Engellenmiş

2 dk önce farkettim hemen bir yazı yazdım ve yorum yazarsanız sevinirim çok şaşırdım ve üzüldüm ya sabah girmiş admin paneline sebep nedir çok merak ediyorum sanırım youtube benzeri bir olay yaşanmış olabilir :S

1 yıl önce #
  8. Ben linux dağıtımlarından Pardus caracal kullanıyorum ve hiçbir ayar yapmadan bahsettiğiniz sitelere giriş yapabiliyorum...

1 yıl önce #
  9. artık açılıyor. kaldırıldı yasak. bari kapatacaksanız bi iki gün kapayın ne bu böyle on dakika :D

1 yıl önce #
  10. erginabii
    Üye

arkadaslar bende simdi ardim neden kapatilmissayfama girierken farkina vardim bu neden olmus olablir

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.