WordPress Türkiye Forumları » WordPress Servisleri

WordPress.Com'a Erişim Engellenmiş

(41 posts)
  • 9 ay önce guernica tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Yaklaşık beş dakika önce, kendi admin panelimde çalışırken. Birden siteden böyle bir hata ile karşılaştım...
    -----------------------------------
    Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/195 of T.C. Fatih 2.Civil Court of First Instance.

Tarih: 9 ay #
  2. WordPress.com'da Türkçe içerikli illegal sayılabilecek çok blog var. Bir şikayet sonucu erişime kapatmış olabilir. Ama illegal bir siteyi bildirince kısa sürede siteyi yayından kaldırıyor WordPress.com.

Türk Telekom niye böyle bir şey yapma gereği duydu, anlamadım.

3. https://70.56.238.120/cgi-bin/nph-browser.cgi/010111A/www.wordpress.com yada başka bir şey yazarsınız...

4. Acil Çözüm:

Ayarlar>Yerel Ağ Bağlantısı>Özellikler>internet iletişim kuralları(TCP/IP) bunu seçip
    Aşağıdaki Dns Sunucu adresini kullan :
    Yeğlenen DNS sunucu adresine şunu yazın:
    4.2.2.1

Ve artık özgürsünüz!

5. eski tas eski hamam. 1 haftaya kalmaz açarlar yine.

ne amaçla Engellenmiş belli değil?

6. Yakında blogspot ve rapidshare'de enegellenir :(

Giriş için burasıda [TR] kullanılabilir.

7. Sercan
    Engellenmiş

2 dk önce farkettim hemen bir yazı yazdım ve yorum yazarsanız sevinirim çok şaşırdım ve üzüldüm ya sabah girmiş admin paneline sebep nedir çok merak ediyorum sanırım youtube benzeri bir olay yaşanmış olabilir :S

8. Ben linux dağıtımlarından Pardus caracal kullanıyorum ve hiçbir ayar yapmadan bahsettiğiniz sitelere giriş yapabiliyorum...

9. artık açılıyor. kaldırıldı yasak. bari kapatacaksanız bi iki gün kapayın ne bu böyle on dakika :D

10. erginabii
    Üye

arkadaslar bende simdi ardim neden kapatilmissayfama girierken farkina vardim bu neden olmus olablir

11. artık açılıyor. kaldırıldı yasak. bari kapatacaksanız bi iki gün kapayın ne bu böyle on dakika :D

yine kapamışlar efedim..

12. çok fazla teknik bilgiye sahip olmayan, amatör bir wordpress bağımlısı olarak, merak içindeyim. BU SORUN NEZAMAN DÜZELİR? korkmaya telaş yapmaya gerek vermı? şimdiden çok sağolun.

13. gazanya
    Üye

Ben linux dağıtımlarından Pardus caracal kullanıyorum ve hiçbir ayar yapmadan bahsettiğiniz sitelere giriş yapabiliyorum...

Çünkü Pardus ttnet DNS'leri kullanmıyor bildiğim kadarı ile.

14. insan güzel bir şey koyar. ne bileyim bir oyun koyar... ne o öyle 20 punto Bu siteye erişim engellendi yazmışlar... Herşeyi biz mi öğretecez bu telekoma.

15. Sercan
    Engellenmiş

çok fazla teknik bilgiye sahip olmayan, amatör bir wordpress bağımlısı olarak, merak içindeyim. BU SORUN NEZAMAN DÜZELİR? korkmaya telaş yapmaya gerek vermı? şimdiden çok sağolun.

proxy sitelerinden wordpress.com a girebilirsiniz.

16. büyük ihtimal bir kaç güne açarlar

17. Allah'ım ya, densizin birisi illegal içerik koyar, onu bunu yayınlar anlarım. Bu site wordpress.com'a şikayet edilir, sonra gerekli işlem yapılır bunu da anlarım. Yahu kardeşim sen neden koskoca bir siteyi kapatarak birçok insanı suçsuz yere cezalandırıyorsun. Bir arkadaşımı tanıyorum, wordpress.com'da bir site açtı. (dini içerikli bir site) varını yoğunu buraya döküyor. Şimdi sırf o arkadaşımı bile düşününce deli oluyorum, kaldı ki bu kadar kullanıcı ve okur var. Artık bişey söylemek istemiyorum....

Vatana millete hayırlı olsun yeni yasağımız. Sırada ne var, RapidShare mi?

18. birileri okunma ve okuma hakkımızı mı eline almaya çalışıyor?

19. Birileri okunma ve okuma hakkımızı mı eline almaya çalışıyor?

Ben böyle düşünmüyorum, bence birileri kurallara uymayarak buna meydan veriyor, (küfür,hakaret,illegalite), sonuç olarak bugün yarın gereken yapılır diğer siteler açılır.

20. Bence türkiyede en yakın zamanda internet mahkemeleri kurulmalı. Subdomaini banlayamayacaklarına göre kökten domaini banlıyorlar. Çok çok yanlış. Yani bunların düşüncesi "Denizi kurut balığı tut". Böyle saçmalıkmı olur ya. Hadi googleyide banlayın. Tüm bu illegal içerikli siteyi googledan buluyorlar. Hadi banlasanıza yusuf yusuf yusuf töbe töbe

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.