artık açılıyor. kaldırıldı yasak. bari kapatacaksanız bi iki gün kapayın ne bu böyle on dakika :D
yine kapamışlar efedim..
artık açılıyor. kaldırıldı yasak. bari kapatacaksanız bi iki gün kapayın ne bu böyle on dakika :D
yine kapamışlar efedim..
çok fazla teknik bilgiye sahip olmayan, amatör bir wordpress bağımlısı olarak, merak içindeyim. BU SORUN NEZAMAN DÜZELİR? korkmaya telaş yapmaya gerek vermı? şimdiden çok sağolun.
gazanya
ÜyeBen linux dağıtımlarından Pardus caracal kullanıyorum ve hiçbir ayar yapmadan bahsettiğiniz sitelere giriş yapabiliyorum...
Çünkü Pardus ttnet DNS'leri kullanmıyor bildiğim kadarı ile.
insan güzel bir şey koyar. ne bileyim bir oyun koyar... ne o öyle 20 punto Bu siteye erişim engellendi yazmışlar... Herşeyi biz mi öğretecez bu telekoma.
çok fazla teknik bilgiye sahip olmayan, amatör bir wordpress bağımlısı olarak, merak içindeyim. BU SORUN NEZAMAN DÜZELİR? korkmaya telaş yapmaya gerek vermı? şimdiden çok sağolun.
proxy sitelerinden wordpress.com a girebilirsiniz.
büyük ihtimal bir kaç güne açarlar
Allah'ım ya, densizin birisi illegal içerik koyar, onu bunu yayınlar anlarım. Bu site wordpress.com'a şikayet edilir, sonra gerekli işlem yapılır bunu da anlarım. Yahu kardeşim sen neden koskoca bir siteyi kapatarak birçok insanı suçsuz yere cezalandırıyorsun. Bir arkadaşımı tanıyorum, wordpress.com'da bir site açtı. (dini içerikli bir site) varını yoğunu buraya döküyor. Şimdi sırf o arkadaşımı bile düşününce deli oluyorum, kaldı ki bu kadar kullanıcı ve okur var. Artık bişey söylemek istemiyorum....
Vatana millete hayırlı olsun yeni yasağımız. Sırada ne var, RapidShare mi?
birileri okunma ve okuma hakkımızı mı eline almaya çalışıyor?
Birileri okunma ve okuma hakkımızı mı eline almaya çalışıyor?
Ben böyle düşünmüyorum, bence birileri kurallara uymayarak buna meydan veriyor, (küfür,hakaret,illegalite), sonuç olarak bugün yarın gereken yapılır diğer siteler açılır.
Bence türkiyede en yakın zamanda internet mahkemeleri kurulmalı. Subdomaini banlayamayacaklarına göre kökten domaini banlıyorlar. Çok çok yanlış. Yani bunların düşüncesi "Denizi kurut balığı tut". Böyle saçmalıkmı olur ya. Hadi googleyide banlayın. Tüm bu illegal içerikli siteyi googledan buluyorlar. Hadi banlasanıza yusuf yusuf yusuf töbe töbe
You must log in to post.