WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

DownloadMonitor Sorunu

(8 posts)
  • 10 ay önce cit tarafından başlatıldı
  • cit tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. cit
    Üye

Download monitor eklentisini wordpresse kurdum etkinleştirdim.Sorun şu dosya veya link ekliyorum herşeyi yaptım ancak bunu nasıl sayfada gözükmesini sağlayacağım.Kodlarla oluyor galiba.Eğer bilen varsa lütfen yardım edebilirmi.Eklentiyi indirdiğim sayfayıda vereyim.Orda örnek olarak göstermiş ancak pek anlamadım.

http://blue-anvil.com/archives/wordpress-download-monitor-plugin-v15
    burdan indirdim.

Tarih: 10 ay #
  2. yükleme yaptıktan sonra listede yukledigin dosyaya numara veriliyor buna ID deniliyo sonra konu içinde [download#id] kodu yerleştiriyorsun "id" yazan yere yüklemenin numarasını giriyorsun ilk yükleme 1 oluyo genelde sonrası 2 vs.. bu arada :d bu eklentiyi son sürümemi kurdunuz acaba ? çalışıyormu ?

3. sırf sen cevap ver diye elleşmedim.. :)

4. abi yapma :) zaten pisikolojim bozuldu düşünüyorum millet kıl oldu :) bana acaba ne yaptım ne ettim :d kimse cevap yazmıyo sorular kalıyo öylece :) sonra bende unutuyorum :d kalıyo öylece :d

5. cit
    Üye

evet v1.5 son sürümü.Herşeyi iyi güzel dediğiniz gibi yaptım.ancak linke tıklayınca not found hatası yani dosya bulunamıyor diyor.id yerine file ismini yazınca program iniyor ancak [download#gwave520.exe#image] sayfada böle gözüküyor eklentinin bi anlamı kalmıyor.Not found hatası niye oluyor id numarasını yazınca.Linke tıklıyorum not found geliyor.Neden???

6. cit
    Üye

Arkadaşlar müjdemi isterim sorunu kendi yolumla çözdüm:)))

7. çözümüde yazsanız bi katkısı olurdu :)

8. cit
    Üye

Çözüm çok basit arkadaşlar kısaca anlatayım.

Wordpress admin paneline giriyoruz.Sonra yönet bölümünden download menüsüne tıklıyoruz.Custom download url bölümünde en altında iki tane kutucuk var onların yanındada save butonu.İlk kutucuğa sıfır yazmalısınız ve ikincidende id yi seçin ve save tıklayın eğer 1veya2 gibi sayılar yazarsanız not found hatası veriyor ve adres kısmındada download121 yazmış oluyordu.Anca sıfır yazmamızla hangi id verirsek verelim dosyamız downloada hazır oluyor ve sayacımıx kusursuz bir şekilde çalışıyor.Yardımcı olur sanırım.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.