WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yorum ekleme ve tema ile ilgili bir hata

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce eskeyps tarafından başlatıldı
  • eskeyps tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. eskeyps
    Üye

Hatamı bilemiyorum ama bu iki soruma cvp arıyorum...

1 numaralı resimde bileşenler kısmında kare içine aldığım yeri sürkleyerek yaptım denemek için dedim tekrar eskı yere taşırım düzelir diye fakat düzelmedi orayı normal standarta getirmek istiyorum ve nasıl yaparım...

null

2 numaralı resimde yorumlarda yorum yazan üyenin adı konusu ve web sitesi aktif değil acaba nerden aktif ederiz..

null

Birde bu konuyu yazarken farkettim bu etiket sisteminin nasıl kurarım varsa bir link verirseniz sevinirim..

Umarım anlaşılabilmiştir yazdıklarım şimdiden teşekkürler..

1 yıl önce #
  2. 1.soru: nasıl oraya sürüklediysen o şekilde geri görüt bırak.yada default temaya geç tekrar eski temana geri dön.

2.soru: click here linkine tıkla sonra adrese geri dön bak... ad - soyada- email- konu yerleri gözükecektir. Resimde görüldüğü gibi giriş yapmışsın neden sana o soruları tekrar sorsin ki? değil mi?

3.soru: etiket sistemi diye arat forumda hepsi açıklandı. tekrar tekrar yazmaya gerek yok kanımca.

umarım anlatabilmişimdir. birşey değil.

1 yıl önce #
  3. eskeyps
    Üye

1.soru: nasıl oraya sürüklediysen o şekilde geri görüt bırak.yada default temaya geç tekrar eski temana geri dön.

Bunu bende düşündüm fakat olmuyor sorummdada yazdım bunu zaten.. :)

2.soru: click here linkine tıkla sonra adrese geri dön bak... ad - soyada- email- konu yerleri gözükecektir. Resimde görüldüğü gibi giriş yapmışsın neden sana o soruları tekrar sorsin ki? değil mi?

Hımm haklısın faketmedim teşekkürler..

3.soru: etiket sistemi diye arat forumda hepsi açıklandı. tekrar tekrar yazmaya gerek yok kanımca.

Baktım ama birdaha bakayım teşekkürler..
    ------------------------------------

Not: 1. Resimdeki hala devam ediyor..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.