Başlıkta belirttiğim gibi, sitede ilk giriş yapıyorum, sonra admin paneline giriyorum falan.. sonrasında ana sayfaya gittiğimde çıkış yapıldığını, tekrar giriş yapmam gerektiğini görüyorum. Bir fikri olan varmı?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Giriş yaptıktan sonra ana sayfaya gittiğimde tekrar giriş yapmamı istiyor
(13 posts)-
Tarih: 11 ay #
-
Yaso aklıma bir iki ihtimal geliyor ama mesela tarayıcının cookie ayarlarıyla ilgili bir sorun olabilir. Yine tarayıcının javascript ayarlarında bir problem olabilir. Birde şunu sormak istiyorum, daha önce böyle bir problem var mıydı yoksa yeni mi başgösterdi? Umarım sorununu halledersin. Kolay gelsin.
Tarih: 11 ay # -
hayır tarayıcı da bi hata yok. hem ff de, hem ie de, hem de opera da denenmiştir. Sorun yeni baş gösterdi, sebebi host taşınması. İşyerinde olmasam bütün dosyalarını kurcalayacam ve belki bulacam ama ne kurcalayacak imkanım ne de zamanım var :(
Anladım kardeşim, inan aklıma bunlardan başka bir fikir gelmiyor. Host taşımasıyla ilgili bir problem olabilir belki. Diğer kullanıcılar da sorununu görüp bir fikir üretebilirler belki.
Benim şu an ve 1 haftadır kullandığım, temada da aynı durum söz konusu ana sayfada giriş yapılmamış gibi görünüyor, fakat yazı yazma veya kontrol paneline geçtiğim zaman giriş yapılmış görünüyor, sizinde temanızdan olabilir başka temalarla denedinizmi.
valla 10 tane falan temada denedim, hepsinde aynı :) Girişe tıklıyorum admin paneline giriyor dediğin gibi. ama hep giriş yapmamış olarak gözüküyorum sitede, ve yorum yapma yerlerinde de kısayoldan düzenleyemiyorum bunun yüzünden mesela...
O zaman sürüm yükseltme uygulamasını baz alarak dosyalarınızı güncellemeyi bir deneyin.
acaba diyorum... kalıcı bağlantı ayarlarınızda.. /%postname% şeklinde olan /%postname%/ yapmış olabilir misin?
ve o / işareti gereksiz hemde çok :)
sadece bir soru başka önerimde yok zaten :)
sonrada bi httacces güncellemesi yapin tabi.
2.2.2 ile uyumlu bi tema gerekebilir..
cıx,
hata; tercihler de wordpress adresini http://www.. olarak, blog adresini http://... olarak girmişim. siteleri taşırken veritabanlarıyla çok oynamıştım, sorun oymuş, düzeldi şimdi :)fikirleriniz için sağolun.
yan menüye eklenen giriş panelide bu tip bir hata veriyor çözümü yokmudur iki farklı giriş paneli denedim ikiside aynı ikincisi nedense ilk başlarda vermiyordu hata sonradan başladı dahada kesilmedi
Tarih: 9 ay # -
sunucu windows mu :)
anlaşıldı wordpress windows sunucuları sevmiyor :)
seviyor ama kıskana biliyor o yüzden tavsiye etmiyor. uzak dursun diyor.
Tarih: 9 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
çözülmüş