WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Menüye ikon eklemek

(11 posts)
  • 10 ay önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • zeminkat tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. selam arkadaşlar, konu başlığındanda anlaşılcağı gibi menü link'lerine ikon eklemek istiyorum ben... Çok uraştım yapamadım umarım bir bilgisi olan vardır. Örnek olarak bir resim ekleyim. Resimdeki yardım link'inde olan * (yıldız) yerine bir ikon koymak istiyorum...
    zeminkat

şididen tşk ederim

Tarih: 10 ay #
  2. temayı gönderin deneyeyim :)

3. @gevv
    selam arkadaşım nasılsın (: sende olmasan varya ben mahvoldum,
    şaka bi yana nasıl yaparım bunu ben.. tema sende var, zaten temayı paylaştık ki sorma bütün millet indirmiş (: isim vermeyelim de 2 site kullanıyo benim temayı (:

4. Teşekkürler iyiyim Şükür
    o konuyu bi bulsam indirecegim ama bulamadım biraz daha bakayım konu adınıda hatırlamıyorum işin kötüsü :) bu arada sildigim için istedim temayı

5. senin sitedeki iletişim bölümünde sorun var sanırım indirmek için link yolladım ama gitmedi... Buraya boş bir mail atarmısın ben sana yollayım hemen.

6. @zeminkat css dosyanın 23 33 130 ve 139 satırlarında kodlara bi bak.

ama ayrı ayrı yerler oluşturman lazım hepsine ayrı ayrı ikon vermen lazım.. değil mi?

7. yok sadece bir link'e vericem ben ama hemen bakıyorum bilgi için teşekkür ederim

8. sayfa yapısını bilmediğin için ne bir şey demiyorum ordaki kodları yerlere at bi bakalım.

9. @eylultoprak
    şimdi @gevv bir çalışma yapıyor onu bekleyelim en azından olursa burda anlatalım, bu arada senin dediğin gibi css içinde bazı değişikliklere gittim ama ): bir sonuç alamadım... Biraz beklersek sanırım olucak...

10. Sen header dan yaptın bunu oke bende ordan hallederim..
    oke ben bu resim ve link'i ayarlarım. Çok tşk ederim hepinize emeklerinize sağlık eyvallah

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.