WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Tarih Sorunu

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce banks tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. banks
    Üye

Arkadaşlar siteme wordpress'i kurdum temamı her şeyi ayarladım fakat tarihin yanlış olduğunu gördüm henüz çok yeniyim tarihi nasıl ayarliyacağımı bulamadım UTC zamanı Şubat ayını gösteriyor halbuki ağustos :) araştırdım bulamadım eğer bu şekilde bir konu açıldıysa özür dilerim..

1 yıl önce #
  2. Siteniz yönetim/genel tercihler de alttaki resimdeki bölümü aynen uygulayın.

1 yıl önce #
  3. banks
    Üye

İyide benim sorunum o değilki zaten o şekilde ayarlı canarkadas ağustos yerine subat tarihi war orayı nasıl düzeltebilirim..

Yönetici notu: Lütfen ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun, mesajlarınızı tamamı kalın harflerle yazmayın, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. Mesaj düzenlendi. [Hasan]

1 yıl önce #
  4. Sorununuzun hala benim dediğim yöntemle çözülebileceğini sanıyorum, başka bir fikrim yok, size forumda arayınmı yazsaydım, umarım bilen bir arkadaş yanıtlar.

1 yıl önce #
  5. banks
    Üye

canarkadaş ilgin için teşekkürler ama koyduğum resim şu anki forum ayarları senin dediğin şekilde ayarlı zaten. Elbet bilen bir arkadaş vardır forum içerisinde arama yaptım ama ilgili bir konu bulamadım.

1 yıl önce #
  6. Oradaki tarih sunucu bilgisayarın tarihinden alınıyor, sunucunuzun bilgisayarındaki tarih yanlış olabilir. Hosting şirketinize danışmanızı tavsiye ederim.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.