Merhaba ;
www.netfirms.com ' dan aldığım alana wordpresler kurdum fakat şu an google indexinden tamamen çıktılar banlanacak birşey de yapmadım biraz reklamlar fazla ama o da sorun yapmaz sanıyorum. sorun htaccess dosyasındaydı sanırım onan sildim fakat halen wp siteler indexlenmiyor.
WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular
Google Index Sorunu
(4 posts)-
Tarih: 9 ay #
-
htaccess ile bir sorun olacağını sanmıyorum. Acaba blogu kuralı kaç gün oldu ve linkinizi ekledinizmi? Yada spam tarzı şeyler kullandıysanızda sandbox a yada bana da düşmüş olabilirsiniz malesef...
Tarih: 9 ay # -
BlogCini ilgin için teşekkürler siteler yaklaşık 6 aydır indeksliydi ve link çalışması da yapıldı. bir aydır sitelerin hepsi googel dan silindi ama sadece wp olan sitelerim. Bir aydır googleboots uğramıyor. sitemap ping veriyor. Anlamadım gitti. Sandboxs ile ilgili bir durumda değil sanırım çünkü kuma düşen sitelerim yerinde sayıyor sadece indexten silinmiyor.
Tarih: 9 ay # -
Aynı sorunu ben de yaşıyorum 3 gündür. 2 aydır yazdığım bloguma Google robotu düzenli uğruyordu. Ziyaretçilerimin de %80'lik bir kısmı Google aramalarından yönleniyordu. Şimdi ise Google'da blogumu göremiyorum. Hatta blogumdan alınan kopya yazılar öne çıkıyor.
Hiçbir değişiklik yapmamama rağmen bu durumun nedenini bilen var mı?
Konuyu Google'a sormak istedim ama iletişim için Adsense ve Adwords adreslerini bulabildim. Google ile bu konuda irtibata geçebileceğim bir adres biliyor musunuz?Tarih: 8 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil