uzun zamandır ne zaman kendi uğraştığım sistemi yazacağım diye düşünüyordum.. kısmet bugüneymiş.. pek blog tarzı değil zaten ama bi bakarsınız artık :)
zaten site adım bildiğiniz üzere (sanırım biliyorsunuzdur) www.eylulgunesi.com .. aslında benim sitem demek pek hoşuma gitmiyor.. dünyanın en güzel insanına doğum günü hediyem çünkü :) yani onun ile benim sitem sitemiz.. :)
site içeriği bildiğiniz içeriklerden.. biraz olmayan ile doldurmak istiyoruz.. umarım başara biliriz.. genelde video resimli şiir ve şiirlerden oluşuyor.. bugüne kadar 300 kadar yazı yazıldı.. girip dolaşırsınız.. bigün inşallah google'da rastlarsınız.. :)
sitenin son tasarımı şuan girip bakarsanız eğer budur. ve uzunca bir zaman artık tema işi ile uğraşmayacağım.. bir kaç eksik gördüğüm yerler var zamanla onlarıda düzeltirim..
tema olarak burdan rounded-v2-beta adılı temayı kullandım.. widget destekli bir tema.. biraz üzerinde değişikliğe gittim.. özellikle yan menü.. yan menü hariç temanın standart halini korumaya çalıştım.
yaptığım değişikliklere gelince..
1. tema kısmen türkçeleştirildi. (bazı yerleri bilerek ingilizce bıraktım)
2. dmry sayfa sayaçı eklentisi css ile şekil verildi.
3. rastgele sözler eklentisi header menuye eklendi
4. resimleri css ile küçülmesi için bir css kodu eklendi.. çünkü çok geniş resimlerde sidebar kayıyordu ie'de
5. favorilerime ekle için bir eklenti kodu.. şu küçük yıldız sitede görürsünüz.. :)
6. yorum yazılan kısıma arka plan resmi eklendi.. söylemesi ayıp çok güzel oldu :)
7. önceki yazı sonraki yazı için gerekli kod comment.php dosyasına eklendi.
8. more tag'ına google reklamı eklendi.
9. header menu kısmen yeniden düzenlendi.
10. sağ yan menü tamamen değiştirildi.. ajax tab menu kullanıldı.
11. bazı ikonlar değiştirildi..
12. aklıma gelmeyen bir dizi değişiklik olduğuna eminim :)
kullandığım eklentiler ise şöyle
bu eklentiler bu yada bu adreslerden bulabilirsiniz.
Add To Favourites
All in One SEO Pack
Auto-hyperlink URLs
Bluetrait Event Viewer
Brian's Latest Comments
Clean Options
CoolPlayer
DivShare Uploader
Executable PHP widget
Google XML Sitemaps
HidePost
ImageShack Uploader
Random Posts widget
Maintenance Mode
Random Posts widget
Reinvigorate
Sayfa Sayac (Page & Pages read counter)
ShiftThis.net | Swift SMTP
Subscribe2
Subscribe To Comments
Ultimate Google Analytics
WP-SlimStat-Ex
WP-Stats
WP-Sticky
WP-UserOnline
Yahoo/MSN Style Smileys
Yakuter Rastgele Sözler
Kullanmayı Düşündüklerim
AJAX Comments = her temada çalıştı bende çalışmadı :( sekopeko çalıştığını idda ediyor :) bakıcaz bir ara. sekopeko türkçesini sitesinde yayınladı.
Inline Ajax Page yada wp-ajax sayfa yüklemesini acaip hızlandırıyor.. ajax tab menu ile çalışmıyor yanlız :(
WP-Mail-Validator - şuan çalışabilir sorun yok. ama istemiyorum :) ilerde
Peter's Custom Anti-Spam - deaktif ettiğim ilk gün spam yorum geldi :)
kullandığım ping servislerim
bakalım yorumlar neler olacak :)
destek sorusu değil

www.ImageShack.us
www.ImageShack.us