WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli]

Bunu yapmak için yetkiniz yok.

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce eskeyps tarafından başlatıldı
  • eskeyps tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. eskeyps
    Üye

Kategori eklerken böyle bir hata veriyor neden kaynaklanır...?

Bunu yapmak için yetkiniz yok.

Edit: Şimdi farkettim yorum silerkende iznin yok diyor..
    ----

Diğer sorum ise seo yu aktif ettim panelden bu sefer böyle oldu

/index.php/messenger/msn-winamp-msn-ne-dinliyorum-ozelligi-winamp-eklentisi.html

En baştaki index.php yi nasıl yok edebilirim… ?

Tercihler site name kısmında Blog adresi (URL) kısmına siteadresim.com/index.php kullandım biliyorum bundan kaldırıp kaydediyorum bu sefer index.php kalkıyor ama sayfa bulunamadı diyor....

------

Şimdiden teşekkürler..

1 yıl önce #
  2. .httacces doyasını oluşturup atmanız lazım forumda nasıl yapılacağı var.. doğru yerden doğru şeyi sildiniz ama .httacces dosyası olmadan olmaz..

ve wp-admin klasorun içindeki dosyaların chmodları 644 yada 755 yaparsanız almazsınız bu hatayı

1 yıl önce #
  3. eskeyps
    Üye

.httacces doyasını oluşturup atmanız lazım forumda nasıl yapılacağı var.. doğru yerden doğru şeyi sildiniz ama .httacces dosyası olmadan olmaz..

Arattım ama bulamadım aramada seo için .httacces yazdım sadece .httacces yazdım ama sonuç alamadım yeri veya linki verirsen sevinirim..

ve wp-admin klasorun içindeki dosyaların chmodları 644 yada 755 yaparsanız almazsınız bu hatayı

Mesela hangilerine vermem gerekiyor baya php dosya var içeriğinde..

----

Cvp için teşekkürler..

1 yıl önce #
  4. kalıcı bağlantıları düzenledikden sonra en altta bi kod verir. bir txt dosyasına bunu kayıt edip ftp ana sayfaya atın ve adını ftp'ye attıkdan sonra .htaccess değiştirin hepsi bu.

tercih sizin hepsine olursa iyi olur 644 yada 755..

benim tercihim 644

1 yıl önce #
  5. eskeyps
    Üye

Teşekkürler eylultoprak .httacces tamamdır..
    Hiç farketmedim ordaki kodları görseydim anlardım uykusuzluk diyelim.. :)

----
    Chmodlar 644 tü ben 755 yaptım ama sorun devam ediyor eklentileride pasif hale getirip denedim ama sorun çözülmedi yine yorum silerken kategori eklerken iznimin olmadığını söylüyor..

1 yıl önce #
  6. eskeyps
    Üye

Yokmu arkadaşlar net bir cvp verebilecek biri ?

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarını okuyun, ısrarcı olmayın, gereksiz mesaj göndermeyin. [Hasan]

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.