WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Ana sayfada istenilen kategorideki yazıları göstermek

(6 posts)
  • 10 ay önce guernica tarafından başlatıldı
  • Yakin tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Galiba en çok anasayfayı düzenleme hakkında soruluyor. Benim de bu konuda bir sorum var. Anasayfada istediğim kategoriden istediğim kadar son yazıları göstermek istiyorum.

Örneğin: Benim kısa film üzerine olan sitem www.asinema.net
    Sitemin anasayfasında haberler en son 4 yazıyı, kısa filmlerden en son 4 yazıyı, sinemacıya notlardan da en son 4 yazının gösterilmesini istiyorum. Bunun dışında tüm arşivin gösterilmesini istemiyorum. Ziyaretçiler diğer arşivi kategoriler üzerinden takip etsin istiyorum....

Tarih: 10 ay #
  2. http://codex.wordpress.org/Template_Tags/get_posts
    Şu sayfada benim istediğime yakın bir şeyler anlatılıyor galiba ama pek anlayamadım malesef :) Yardımcı olabilecek olan var mı?

3. category visibility diye bir eklenti var. bende aynı sorundan çok ah ettim (:
    ama eklentinin kötü özelliği anasayfada istediğin kategorinin yazılarını gösteriyor fakat bu defa sidebarda bulunan kategoriler başlığı altında bulunan kategorileri yok ediyor (: ben şöyle yapmayı denedim kategorilere kendi kendime link verdim öylede pek içime sinmeyince vazgeçtim. ama istersen bir dene belki benim temamla ilgili bir sorundur.

http://ryowebsite.com/wp-plugins/category-visibility/ burdan indirebilirsin.

4. ayriyeten sitene şöyle bir baktımda coolplayerde işine yarar bence (:

5. Category visibility i denedim. Bu gözükecek yazı sayısını giremiyoruz malesef. Sadece anasayfada gözükmesini veya gözükmemesini istediğin kategorileri seçiyorsun.

6. peki şöyle yapmayı denedin mi? kısa kısa diye bir kategori aç anasayfada göstermek istediklerini o kategoride yayınla sonra yenilendiği zaman orda yayınlanan yazıları gereken kategorilere taşı olmaz mı abicim. eğer ki yan tarafta ki kategorilerini yok etmediyse bence gerisi kolay biraz pratikle işin içinden çıkarsın (: kolay gelsin.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.