WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

print / yazıcı

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • zeminkat tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. selam arkadaşlar, siteye bu eklentiyi kurdum az biraz türkçeleştirdim kendime göre ama çıktı al sayfasını popup olarak istiyorum yapamadım.. önce sinde kurmuş olan yada bilen bir arkadaşımız varmı acaba...

Bu arada belki kurmak isteyen olur sitesine forumda arama yaptım bulumadım,

Eklentiyi burdan indirin ve wp-content/plugins gönderin sonra site yönetimden eklentiyi aktivleştirin. ve görünmesini istediğiniz sayfaya bu

<?php if(function_exists('wp_print')) { print_link(); } ?>
    ekleyin. Eklenebilecek sayfalar single.php, post.php, page.php ve theloop.php kolay gelsin. Bu arada site yönetimden eklenti için bazı ayarlarıda yapabiliryorsunuz.

1 yıl önce #
  2. ben bu eklentiyi kullanıpda pop-up yapan görmedim ama elbet yapılabilir. ama nasıl bilmiyorum. :)

1 yıl önce #
  3. Nasıl yapıcaz bunu..? hala uraşıyorum ama yok yapamadım... Peki başka print eklentisi bilen varmı acaba..?

1 yıl önce #
  4. aslında linkin hangi sayfayı yada kodu çalıştırdığını bulursan önüne bi kod ekleyerek yapabilirsin diye düşünüyorum.. bakarım ama eylülden sonra sınavlara hazırlancam bi süre sanırım buralarda olmaya bilirim :)

1 yıl önce #
  5. Buradan benim kullandığım, 2.10 sürümünü (Türkçe) indirip deneyebilirsiniz, bu sitenin kurulumuna yardım ederken kendi sitemdeki dosyaları kullanmıştım, bende çalışan bazı eklentiler orada çalışmamıştı, eklentilerden biride printdi, bu nedenle sorununuz sunucunuzla ilgili olabilir.

1 yıl önce #
  6. @canarkadaş eklenti aynı bende onu kullanıyorum tşk ederim buarada,
    Sorunum çıktı al link'ini tıklayınca pop-up açılsın istiyorum ama @eylultoprak'ın dediği gibi

aslında linkin hangi sayfayı yada kodu çalıştırdığını bulursan önüne bi kod ekleyerek yapabilirsin
    Ama bulamadım çok denedim pop-up açılsın diye yapamadım...

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.