WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Comment, respond, page gibi ifadeleri değiştirmek

(18 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce chutluck13 tarafından başlatıldı
  • ErcanGne tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. bu uzantılar nasıl değiştirebiliriz...
    örneğin..
    www.site.com/page/2 >>> www.site.com/sayfa/2 yapacaz

yada

www.site.com/konulinki.html#comment >>> www.site.com/konulinki.html#yorum
    www.site.com/konulinki.html#respond >>> www.site.com/konulinki.html#yorumyaz
    şeklinde??
    forumu araştırdım sadece "category" nasıl değişir onu buldum...

1 yıl önce #
  2. wp-admin klasorunun içindeki php dosyalarından ceviri yapabilirsiniz.. #respond bunu bulursanız aynı dosyalar içinde diğerlerini bulursunuz.. admin klasorunun içindeki wp-post yada comment.php içinde olacak sanırım.. page değiştirmenizi pek tavsiye etmem..

1 yıl önce #
  3. hmm teşekkürler...

1 yıl önce #
  4. ben bir başka wordpress blogum için yazılarıma yorum yapılmasını istemiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

1 yıl önce #
  5. konu açarken sağ tarafta "yorumlara izin ver" bunu işaretleme yorum yapılmaz ;)

1 yıl önce #
  6. ylcncn
    Üye

hangi dosyaların değişeceği hakkında bir açıklama yapabilecek olan var mı?

1 yıl önce #
  7. wp-includes içinde post-template.php

1 yıl önce #
  8. Aynen bende bunu Değiştirmek İstiyorum. Respond Yorumları, Footer En Altı çağırıyor..
    Bende yenilerini eklemek istiyorum mesela 1, 2 ,3 ,4 diye rakamlar koyucam bir sonraki konuyu çağıracak bu yolla.
    nasıl Yaparız ?

1 yıl önce #
  9. konu ile alakasız bir istek.. istediğiniz pagenavi eklentisi.

1 yıl önce #
  10. Öyle Değil Temayı Ajax Tan Yapıyorum. Js Eklentileriyle tabili.. bloxpress.org un Konuları Açıp kapatan Özelliğinden Ekledim. Tek Sayfa İçinde 2. Konuyu Orta bölüme Çağırmalıyım.

1 yıl önce #
  11. wp-ajax themes google'da bakın :)

1 yıl önce #
  12. Üff Onu bende Biliyorum yahu. Benim Amacım #footer #respond Olayını uygulamak. Yani Atıyorum #sıradaki konu Tıklıcak buna gelen Pat Sayfa kayacak en alttaki Konu En Üste gelicek Kapiş ?

1 yıl önce #
  13. do not understand baby OK

1 yıl önce #
  14. good by

1 yıl önce #
  15. ben değiştirilmesi taraftarıyım.. Herşeyi Türkçeleştirirken onlar mı kalsın?

#respond diye arattır.

ben şahsen #yorum-yap olarak değiştirdim..

--

en alta gitmesi şununla alaklıdır: sayfanız küçüktür. Uzun bir sayfada deneyin.

1 yıl önce #
  16. @engin1984 keşke sürüm güncellemelerinde bunlar da türkçe gelse.. hatta page yazısız bile türkçe gelse..

hasan abi duy sesimizi :)

1 yıl önce #
  17. @engin1984 keşke sürüm güncellemelerinde bunlar da türkçe gelse.. hatta page yazısız bile türkçe gelse..

hasan abi duy sesimizi :)

Valla çok iyi olurdu :) o_O

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.