WordPress Türkiye Forumları » AR-GE

Köşe Yazarları Bölümü Oluşturmak

(13 posts)
  • 10 ay önce heytbecom tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. - Sıkça sorulan sorudur Köşe yazarı bölümü nasıl eklerim? Yazarlık eklentisi var mı? Yazarlarıma resim atayamıyorum ne yapmam gerekiyor? Yazar profil sayfasında hata alıyorum? Aslında tüm bunlar html bilgisi hatta ona bile gerek kalmadan yaratılabilecek şeyler. Neyse bunlar için çeşitli örnekler hazırladım. Buyrun

1. Yazar Adı ve Mesaj Sayısı
    2. Yazar Resmi ve Linki
    3. Mesajının Yanında Yazarın Resmi

ve

Yazar Profil Sayfaları:
    1. Resimsiz Profil Sayfası:
    2. Resimli Profil Sayfası:

Detaylı Açıklama

Tarih: 10 ay #
  2. Teşşekkürler, olay, forum budur.

3. biz de diyoruz neden bu kadar sessiz diyoruz bu çocuk :)

yazıyı ilk okuduğumda sende soruyorsan bunları öleyim ben diyorumdum çok sağol eline sağlık :)

4. işte beklenen ve özlenen çok tşk ederimböyle detaylı bişeyler gerekiyordu saol

5. çooook tşk ederim paylaştığın için

6. canarkadas, forum budur. :)

eylultoprak, başlığı yanlış yazmışım kusura bakma. Ama değiştiremiyorum maalesef. Sessizlik olayına gelince haklısın. Bak daha neler olacak.. :)

zeminkat, sytl : yorumlarından ötürü sizlerede teşekkürler.

NOT: Dün geceden beri yaşadığım kodları eksik gösterme sorununu çözdüm. Artık kodlar sorunsuz görüntüleniyor. SOrularınızı ister buradan ister sitemden cevaplandırabilirim...

* O kadar yazar bölümü isteriz dediler bak hiç biri ortalarda yok :))

7. * O kadar yazar bölümü isteriz dediler bak hiç biri ortalarda yok :))

gelirler gelir merak etme :)

8. heytbecom,

Ben eklentileri kurdum resimli bir tazarlık oluşturmak istedim herşey normal bi şekilde ilewrliyor ama gel gelelim resimleri yükleyemiyorum

tek sorun o kaldı... aslıda resimi elimle girsem bile resim yok ibresini veriyor... Bu gece biraz daha üzerinde çalışayım sanırım bi yerde hata yapıyorum ama bakalım.. tekrar tşk ederim.

9. - resmin adı yazarın numarası olmalı ona dikkat ettin mi? 1 numaralı yazarın 1.jpg adında olmalı. Onu yazmayı unutmuşum.. Ama yazar tiplerini verdiğimde onların isimlerinide numara olarak vermiştim oradan anlaşılır diye düşündüm. hemen o bölümü ekleyeyim..

10. Yok ben ona dikkat ettim, sadece sorun profilden resimi göz at diyor ama, upload edecek bir buton yok (: elle girsemde göstermiyor

11. tercihleri güncelle dediğinde resmi belirtilen adrese yükleyecektir.

12. erustun
    Üye

ben beceremedim ya, PHP kod ola kısım çaışmıyor :( html olan kısım çalışıyor ama...

13. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/2717?replies=8
    adresined temaya yazarlık bölümünü ekleyeceğim ilerleyen versiyonlarda çalışıp çalışmadığını oradan görebileceksiniz.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.