sadece youtubede olabilir fark etmez ama galeri seklinde olsun. Ayrı bir sayfada Video diye açılacak ve kendi içinde kategorilere ayrılacak bir galeri. Video galerisi yardım ederseniz sevirim.
saygılar...
sadece youtubede olabilir fark etmez ama galeri seklinde olsun. Ayrı bir sayfada Video diye açılacak ve kendi içinde kategorilere ayrılacak bir galeri. Video galerisi yardım ederseniz sevirim.
saygılar...
MTanrıverdi, seni tanımıyorum ama sen adamı öldürürsün, (güldürerek :) 6,7 konu açtın, 2 kez uyarı aldın bir konun silindi, bir konu açtın hata alıyorum, buda hata kodu yazmıştın kod yoktu, ilk açtığın konuda sana cevaplar yazdığım giriş paneli konusunu sonra ayrı başlık olarak yine açtın,ilk mesajında joomla destek sitesindenim yazmıştın bu nedenle tecrübeli olman lazım, ama forumda arayarak bulabileceğin 46) Wordpress YouTube Gallery gibi şeyleri konu olarak açıyorsun, ve de güzel bir şey olsun haa öyylee sıradan bir şey istemeem diyorsun :) makara bir arkadaşa benziyorsun, arayarak daha kolay ve hızlı çözümler bulursun.. sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.. :) Bu sana verdiğim linkteki Youtube video galerisi eklentisidir, bildiğim kadarı ile başka video galeri eklentisi yok, yada sen temanı düzenleyerek kendin video galerisi oluşturmalısın.(Üstte yazdıklarımı eleştirsel anlamda yazmadım)
şimdi şunu diyeyim bu forumda nedense bende bilemiyorum kafam karışıyor. Alışmışım Joomla ve smf gibi forumlara.
Şimdi diyeceğim şu pek sorunum yok daha kuralı 3 gün oldu tamamen ve herşeyini söktüm yani ne ne işe yaray felan filan. herşey tema bitiyor sayılır işinn yarısı. Neyse o eklentiyi indirip kurdum ama siteye eklemek için bir kod olması gerekmez mi? Ve yönetimi nasıl olucak onun. Bunlar hakkında bilgi verirsen sevinirim.
ha bu arada emir veriri gibi konuşuyorsam kusura bakma ben joomladayken çok emir aldım şunu çöz bu nasıl olur felan filan ordan alıştım :)
Yok yok "emir verir gibi..." ile yine bombayı patlatmışsın senin mesajını görünce hemen tebessüm ediyorum, eklenti ile ilgili yardım edemiyeceğim dosyasında veya ana sitesinde beni oku dosyalarında yardım aramalısın, neden dersen kullanmadığım bir eklenti..
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.