Diyelimki bir tema yada eklenti ekledikten sonra silmek istiyoruz.Bunu ftp den nasıl yaparız.Dosyanın üstüne tıklayıp delet yapınca silinmiyor.Yardımlarınız için teşekkürler
Diyelimki bir tema yada eklenti ekledikten sonra silmek istiyoruz.Bunu ftp den nasıl yaparız.Dosyanın üstüne tıklayıp delet yapınca silinmiyor.Yardımlarınız için teşekkürler
ben cuteftp kullanıyorum cuteftp de sag klik yapıp delete tuşuna basınca imha ediyor.Cute ftp nin birde host uzerinden anında editleme imkanı var ben faideli buluyorum tavsiye ediyorum.www.doenload.com dan indirebilirsiniz cuteftp , evet .
Arkadaşım cuteftp kurdum user pw ve adress den sonra üstünde geldim delet yaptığımda şu uyarı karşıma çıkıyor ve folder/dosya hala silinmiyor :
Request denied.
Please verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation.
Error komutuda şöyle :ERROR:> [01.01.2007 20:55:06] Requested action not taken (e.g., file or directory not found, no access).
Yani içindekiler silinmiş olabilir ama folder hala orda bunu silmemin bir yolu varmı ?
ftp den silinmiyorsa plesk panael yada cpanel neyse oradan silebilirsiniz.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.