WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Sidebar / Yan menüyü düzenlemek

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce istanbul tarafından başlatıldı
  • aYYaS tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. istanbul
    Üye

Arkadaşlar http://img72.imageshack.us/my.php?image=siteesg4.png

1.ss da görüldüğü gibi My flicks ve Annoucment kısımlarını ortadan kaldırmak için sidebar.php yi kopyalayıp Myflicks ve Annoucment la ilgili yerlerin kodunu bulup sildikden sonra ftp ile tekrar yükleyince bunlardan kurtulmuş olurmuyum.

2.Ayrıca yazı boyutundan www.pazarlamadehasi.com memnun deyilim acaba nereden nasıl ve hangi yazı formatını kullanırsam hem okunaklı hemde abartı büyük kaçmaz.Şuandaki çok küçük.

3.Birde Continue reading ‘Gerilla Pazarlama’ gibi daha ayrıntı için link verdiğimiz kısmı nereden nasıl türkçeleştirebiliriz?

4.Yazıyı yazan kısımda isim belirtmek istersem nasıl bir değişiklik yapmam gerekli.

Umarım yardımcı olabilirsiniz.İyi bayramlar mutlu yeni yıllar.

Yönetici notu: Lütfen başlıklarınızı ilgili oldukları forum bölümüne açın. Konunuz taşındı. [ali]

1 yıl önce #
  2. istanbul
    Üye

siderbar.php nin üstüne gelip sağ tıklayıp view / edit komutunu seçiyorum Firezillada ama açmıyor :(

1 yıl önce #
  3. istanbul
    Üye

Yukarda belirttiğim sorunları çözemedim yardımcı olursanız sevinirim

Not:Dikkat etmeme rağman bazen gerçekden başlığı nereye açacağıma karar veremiyorum.İyi bayramlar / mutlu yeni yılllar

1 yıl önce #
  4. 1) Evet, illa ftp'den yapmana gerek yok, dosyaları yazılabilir yapıp, wp-admin panelinden de yapabilirsin.

2) style.css'den değiştirebilirsin.

3) k2 temalarında loop.php diye bir tema dosyası oluyor, oradan değiştirebilirsin.

4) Wp-admin panelinde ki "Kullanıcılar" altından ayarlayabilirsin.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.