WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Nextgen Gallery Problemi

(6 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce SeNDeNKaLaN tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Merhabalar.
    Nextgen Gallery yi WP'ime kurdum ve tüm ayarlamaları yaptım herşey kusursuz işliyor yalnız iş galerimi yayımlamaya gelince olması gerektiği gibi yazı bölümüne [gallery=1] ekleyip kaydediyorum yalnız galeri çıkmıyor? Sorun ne olabilir acaba herşeyi kusursuz yaptıgıma inanıyorum? Galeri oluşturdum, 2 resim yükledim, kaydettim "yaz" bölümünden [gallery=1] yazdım ama maalesef :(

1 yıl önce #
  2. Bana teşşekkür mail atmışsınız ? Nextgen içinmi ? bende teşekkür ederim, eklentiyi buradan indirdiyseniz, beni oku dosyasına göre hareket ettiğinize eminmisiniz, yazı editörünüzün görsel sekmesinde oluşan Nextgen Gallery butonu ile galeriyi yazınıza göndermeye çalıştınızmı, bunları yaptınızda galeri kodu yazı olarak çıkıyorsa eklenti nin kurulumunda sorun vardır, eklentiyi etkisizleştirip sunucunuzdan silin, sunucunuza bir iki kez üst üste yeniden atın beni okuya göre baştan kurun galeri oluşturken dikkat edin.

1 yıl önce #
  3. Yapmış oldugum işlemleri harfien anlatıyorum nerde hata yaptıgımı siz bulun?
    1. Bu adresten Plugin i ve türkçe yamasını yükledim : http://alexrabe.boelinger.com/?page_id=80

2. /public_html/wp-content/plugins/nggallery klasörüne plug ini yükledim
    3. Yönetim panelinden plug ini etkinleştirdim.
    4. Admin panelinde GALERİ diye bi başlık çıktı yalnız "yaz" bölümünde galeri eklemem için buton da çıktı lakin..

***** "Aklında olsun: Bu hala uzmanların işi. Thickbox efekti gerekir" panelden bunu işaretleyince galeri açılmıyor?

** Not: /public_html/wp-content/gallery klasörü oluşturup resimleri upload etme işleminide başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Problem nerde bulamıyorum?

1 yıl önce #
  4. Kurulumda sorun yok lakin, buradan ben açtığım konudan, Türkçe dosyası içinde olanı indirip, benioku dosyasında yaptığım açıklamalara göre yeniden deneyin.

1 yıl önce #
  5. ekarem
    Üye

merhaba ben nextgengalery eklentisini sorunsuz bir şekilde çalıştırdım.Fakat resimlerimi thickbox efekti kullanarak gosterdiğimde internet explorer da resim en altta ve yarısı gorunmeyecek bir şekilde oluyor.Ancek firefox da boyle bir sorun yok.Foto sayfanın ortasında goruluyor.Bu neden kaynaklanabilir.

11 ay önce #
  6. Son sürüm eklenti kullandığınızdan emin olun bence..

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.