WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

kurulumu beceremiyorum

(9 posts)
  • 10 ay önce irin tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. irin
    Üye

standart bilgisayar kullanıcısıyım ve wordpress kurulumunu beceremiyorum. windows vista tek bildiğim, onu da yeni yeni keşfediyorum. ne yapabilirim? durumum imkansız mı?

Tarih: 10 ay #
  2. Hangi işlemleri yaptınız, mesela bir host aldınızmı yoksa bilgisayarınızamı kuracaksınız, buradaki açıklamaya bakın, buradaki ve buradaki dökümanı indirirseniz size yardımı olur, beş ay önce bende ilk Wordpressimi saatler sonucu kurmuştum, kendinizi kasmayın,Wordpress kurulumu en kolay sistemlerden biridir.

3. irin
    Üye

ben bunu hayatta yapamam, etrafa sorup bana yardım edecek birini bulmam gerek. dene filan diyorsan mümkün değil yani :(

4. Neyi yapamazsınız anlamadım, ama hostunuz varsa ve oraya dosyaları attıktan sonra veritabanı oluşturup veritabanı bilgilerini config.php ye yazınca, kalan işlemin süresi benim açımdan şu an 1 dakika yani dosyaları sunucuya atıp veritabanı oluşturmaktan başka bir detayı yok, kendi bilgisayrınızamı, kiraladığınız hostamı kuracaksınız bilmiyorumki (gizlimi?).

5. irin
    Üye

şöyle anlatayım:))) host nedir? veritabanı nasıl oluşturulur?dosyaları sunucuya atmak mı? niye atıyorum dosyaları? host kiralık mı? durumundayım, çok itici mi geldi acaba? şimdi ben bu durumdayken, komik bir durum bana göre de :))) işin ucunu tamamen kaçırdım yani...:))) camdan çıkıp lanet hostu kurmayı bilen var mı diye bağırmayı düşündüm:)) sizden cevap almayı bile beklemiyordum

6. Host sitenizi barındıracağıınız ana bilgisayardır, buradan kiralayabilirsiniz, önce buradaki dosyayı indirin, oradaki videolu ve yazılı easyphp ile wordpress kurlumunu bilgisayarınızda gerçekleştirin, sonra host olayına isterseniz girersiniz, tabii istemeniz ve okumakta sabır göstermeniz gerek.

7. irin
    Üye

sabrın için teşekkür ederim

8. mbdfiles
    Üye

arkadaşlar vista da easyphp çalışmıyor ne yapmam gerekiyor??

Tarih: 8 ay #
  9. arkadaşlar vista da easyphp çalışmıyor ne yapmam gerekiyor??

vista desteği olan başka bir şey yükleyin.

Tarih: 8 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.