Merhaba,aradığım şey yeni kullanıcılar kayıt ılduğu zaman maillerine bir şifre gidiyor ve siteye giriş yapabiliyorlar.benim istediğim şifre kayıt olan kullanıcıya ben onay verdikten sonra gitmesi böyle birşey varmı yada eklenti teşekkürler.
Merhaba,aradığım şey yeni kullanıcılar kayıt ılduğu zaman maillerine bir şifre gidiyor ve siteye giriş yapabiliyorlar.benim istediğim şifre kayıt olan kullanıcıya ben onay verdikten sonra gitmesi böyle birşey varmı yada eklenti teşekkürler.
iletişim formu hazırlarsın sana bilgileri gelir sen kendin uye yaparsın 1 gün sonra kişi kendi şifresi ve kullanıcı adıyla girer..
Forumda aratırsanız bulursunuz
evet bu form olabilir ama çok sade daha ayrıntılı buna benzer bir form varmı acaba veya başkabir çözüm yolu.
sorunu bu eklentiyle halletim istediğimiz kadar kutu soru chekbox gibi seçeneklerde koyabiliyoruz ayrıca birkaçtane form hazırlayığ hangisini istersen onu kullanabiliyoruz. http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin
Yardımınız için teşekkürler.
wp user moderationla ben çalışamadım. acaba nasıl kullanılıyor? heryerini inceledim ama bir türlü çalıştıramadım :(
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.