WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

üyelik esnasında şifreyi kullanıcıya direk verme

(17 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce falanfilan tarafından başlatıldı
  • konel tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. merhaba arkadaşlar

serverımın mail göndermemesi nedeniyle kullanıcılar kayıt olamıyorlar.daha doğrusu kayıt oluyorlar şifreniz gönderildi yazıyor ama şifre gitmiyor.bu nedenle şifreyi kayıt olunca direk kullanıcıya vermesini istiyorum.bunu nasıl yapabilirim. veya yok mudur bu mail gönderme işinin çaresi

1 yıl önce #
  2. Bunun için ben hiç çözüm göremedim valla.Belki vardır ama

1 yıl önce #
  3. Burada konu tartışılmıştı.

1 yıl önce #
  4. ali bey öncelikle yorumunuz teşekkür ederim ancak ben o başlığı daha öncede okumuştum şimdi tekrar inceledim ancak bir çözüm yolu göremedim.benim sorduğum soru ise tamamen farklı.ben üyelik esnasında şifreyi kullanıcının belirlemesi veya wordpressin mail olarak göndermesi gereken şifreyi kullanıcıya direk vermenin mümkün olup olamayacağını sormuştum.

1 yıl önce #
  5. Ben belki sitenizden eposta gönderilemiyor oluşu konusunda size yardımcı olur diye düşünerek bağlantıyı işaret etmiştim :) Benim bildiğim kadarı böyle bir çözüm yok, yardımcı olamadığım için üzgünüm.

1 yıl önce #
  6. CeZZa
    Üye

bende böyle bir eklenti arıyorum ama kullandıgımız son versiyonda wp-register.php dosyasında öyle bir kod yok..

1 yıl önce #
  7. mbdfiles
    Üye

evet dmry.net te yazılanlar wordpressin eski sürümleri için..galiba?! :)

1 yıl önce #
  8. CeZZa
    Üye

mail yollayamadıgım için kullanıcılara böyle bir eklentiye acilen ihtiyacım var

1 yıl önce #
  9. Şifreyi otomatik kendilerini ayarlatmak istesek nasıl olacak o yani üye olma panelinde kendileri şifre belirlesinler.

1 yıl önce #
  10. http://www.shiftthis.net/wordpress-swift-smtp-plugin/

adresindeki plugin işinizi görecekdir sanırım..

bizzat 2.x.x için denenmişdir arkadaşlar.. ayrıntlı açıklamayı sitede bulabilirsiniz..

çalışmıyor diyen için yapılacak bir şey yokdur :)

1 yıl önce #
  11. http://www.shiftthis.net/wp-content/uploads/ST-SMTP-Swift.png

deki gibi yaptım ama aşağıdaki hatayı verdi

(
    [0] => Array
    (
    [num] => 0
    [time] => 0.06141000 1177973430
    [message] => Connection to the given MTA failed.
    )

)

Log:

Array
    (
    )

not: benim site byethost ta (ücretsiz) acaba mail özelliğini kapatmışlar mıdır?

1 yıl önce #
  12. bu eklenti smtp desteği veriyor. kapalı olması lazım birde wpphpmail diye bir şey var ona bakın çok rahatlıkla wordpress eklenti sitesinde taglardan arama yapıp daha başka şeylerde bulabilirsin

1 yıl önce #
  13. admin girişi yaparak tecihler/eklentiler/smtp

burdaki ayarlari dikkatlice yapip.. bir emal adresi yazarak test maili gondere bilirsiniz... ben blog çalışmamda bunu başarı ile uyguladım.. sorun çıkmadı.

birde zaten google'in email servisini kullanıyorum. yani smtp ayarlarim çok rahat yaptım sizde bunu böyle bir deneyin.. ;)

iyi çalışmalar umarım destek olabilmişimdir.

1 yıl önce #
  14. http://weak.org.uk/2007/05/22/wordpress-hack-users-choose-their-own-password

wp-login yerine
    verilen- wp-login-modified.php yi koyun..

1 yıl önce #
  15. wp-login-modified.php'yi nereye atacaz ? diğer login.php nin olduğu yere mi atacaz? login.phpyi silecek miyiz yardımcı olur musunuz arkadaşlar şu sorunu doğru düzgün çözüme kavuşturalım...

10 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.