WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] Admin Panelindeki hata

(6 posts)
  • 8 ay önce QRESELTech tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş
  • Bu konu kilitli

1. Merhaba,

Ben bu gün WordPress-tr.com'dan en son Türkçe sürümü indirip kurdum herşey normal çalışıyor. Fakat admin panelinde her hangi bir link'e tıkladığımda önce o sayfaya gitmeye çalışıyor ardından login.php'ye gidiyor. oda wp-admin/index.php ye yönlendiriyor. Ama el ile yazdığımda açıyor. örneğin wp-admin/users.php yazdığımda açılıyor ama tıkladığımda tekrar Admin ana sayfasına dönüyor.

Nasıl düzeltebilirim?

İngilizce versyonunuda yükledim wordpress.org'dan yine aynısını yapıyor admin panelinde!

Tarih: 8 ay #
  2. Demişsinizki:

arkadaşım sen önce www.QRESELTech.Com sitesine girip bilgisayar ve internet hakkında biraz bilgi edin. Daha sonra istediğin script'i kurabilirsin.

(MUKABELE)
    arkadaşım sen önce buradaki ve buradaki dökümanı indir Wordpress hakkında biraz bilgi edin. Daha sonra istediğin script'i kurabilirsin.

Sonra veritabanını ve dosyarı sil üstüne yazdırarak bir kaç kez sunucuya at öyle kur.

3. Tabi bunu düşünebilen tek insan oğluda sendin.
    Ben bunu düşünememiştim.
    Hata verdi hiç bir şey yapmadan buradan sorduk sanki.

Kısıtlı versyon beynin ile akıl vermeden önce insanları tanımanı öneriyorum...

Neyse senin gibi basit insanlar ile fazla zaman kaybedemem...

Yönetici notu: Lütfen sakin olun, forum kurallarını okuyun. [Hasan]

4. Yeni kurulumda çıkan sorunlar için en temiz çözümü önerdim ve senin bunu yaptığını bilemem, yaptıysan bile sen bir daha yap, ftp programları bazen aktarımda sorun yaratabiliyor..

Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma.

5. Ya kusura bakma ya bu gün sinirlerim biraz gergindi aksaklıklarda üst üste gelince sana patladım.

Ok. denerim dediklerini. Sağol.

Sorry.

6. Bu daha iyiydi :)siz sağolun.

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.