Wordpreesse hangi forum sistemleri entegre edilebilir. Smf-phpbb gibi forum sistemlerinden
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
WordPress'e hangi forum sistemleri entegre edilebilir?
(6 posts)-
Tarih: 8 ay #
-
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5?replies=5 smf diye arama yapsan çıkıyordu.. phpbb için yok sanırım..
Tarih: 8 ay # -
WordPress Forum Integration isimli bir makale var bu konuda.
2.2.x sürümde smf entegre olmamıştı,hata vermişti phpbb de aynı şekilde hata verdi.v-bulletin'in köprüsü var ama hiç deneyemedim,lisans lazım.woltlab'la köprüsü yok.Vanilla'yı denedim,olmadı :)En iyisi simple forum gibi gözüküyor :)
arkadaşlar alemin cahili benim sanırım pek bi şey anlayamadım
benim istediğim tıpkı wordpress-tr deki gibi sitemin bir sayfası forum sayfası olması
anlayacağım şekilde anlatırsanız sevinirim
şimdiden teşekkürlerTarih: 2 gün # -
Forum için, benim de kullandığım, SMF sistemini öneririm, buraya üye olarak gerekli Türkçe desteği alabilirsiniz, SMF Türkçe destek siteleri çok gelişmiştir..
Üye olun dediğim site aracılığı ile SMF forumu kurabilir, kurduğunuz sistemi A dan Z ye değiştirebilirsiniz, ücretsiz olan en iyi forum sistemi SMF dir, SMF sistemi Wordpress ile entegre çalışmaz, (eklenti kurarak entegre ediliyor ama tad vermiyor) yani; Wordpress ile kurulu sitenize ayrı, SMF ile kurulu foruma ayrı üyelik gerekir..
Wordpress ile entegre olsun, eklenti olarak kurulsun tema içinde gösterelim derseniz Simpleforum eklentisini kurmalısınız, ama dediğim gibi ben SMF derim..
Tarih: 2 gün #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil