WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Veritabanı bağlantısı sağlanamıyor

(4 posts)
  • 10 ay önce yhunnusclan tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. yhunnusclan
    Üye

Veritabanı bağlantısı sağlanamıyor
    wp-config.php dosyanızdaki kullanıcı adı/parolanız yanlış veya localhost üzerindeki veritabanı sunucusuyla bağlantı kurulamıyor. Belki veritabanı sunucusu kapalıdır.

Doğru kullanıcı adı ve parola girdiğinizden emin misiniz?
    Sunucu adını doğru girdiğinizden emin misiniz?
    Veritabanı sunucusunun çalıştığından emin misiniz?
    bir sitenin linkine tıkladığımdaböyle bir yazı çıkıor karşıma ve hiçbir şekilde bağlanamıorm siteye yardım edin lütfen

Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun; konu başlığınızda ve mesajınızda acil, yardım benzeri ifadeler kullanmayın, yeni konu eklerken etiketleri virgüllerle ayırarak girin. Etiketler ve konu başlığı düzenlendi. [Hasan]

Tarih: 10 ay #
  2. Lütfen yeni bir konu açmadan önce forumda arama yapın. Şöyle bir aramayla konu hakkındaki eski tartışmalara ulaşabilirsiniz.

Veritabanı bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin misiniz? wp-config.php dosyanızı kontrol edin.

3. yhunnusclan
    Üye

bakın gecenin 3 ünde aynen bu forum da karşılaştığım sorunu aradım buldum uyguladım ama hala bazı sitelere giremiorm wp-config.php dosyasına nasıl ulaşabilirim nasıl ayarlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim

4. Hala bazı sitelere giremiyorum derken neyi kastediyorsunuz? wp-config.php dosyası ftp'de blogunuzun kök dizininde bulunur.

WordPress Rehberi'ni okuyarak başlayın:
    www.wordpress-tr.com/indir/rehberler

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.