WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple tagging kurulum (database, tablo) sorunu

(11 posts)
  • 8 ay önce ObsessiO tarafından başlatıldı
  • istila4 tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. ObsessiO
    Üye

Arkadaşlar simple tagging i kurdum şimdi.
    Ancak;

WordPress database error: [Table 'wpeng.wp_a' doesn't exist]
    SELECT DISTINCT post_id, tag_name AS name FROM wp_a tags WHERE post_id IN (3,1) ORDER BY post_id, name

hatası alıyorum.

"wp_a" adında database de tablo oluşturamıyor. adminde de kontrol yaptım öyle bir tablo yok.

Bunun sorunu ne olabilir acaba?

Tarih: 8 ay #
  2. wordpress ve simple tag son sürümünü kullandığınıza emin olun.. yada uygun wordpress uygun simple tag kullanın..

bunlar doğru ise..

eklentiyi silin.. tekrar yükleyin.. sonra etkinleştirin..

aynı sorunu yine veriyor mu bakın..

eğer veriyorsa tabloyu kendiniz oluşturup demin dediklerimi tekrar edin..

belki db sürümü karşılamıyordur..

3. ObsessiO
    Üye

WP nin ve ST ın son sürümlerini kullanıyorum.
    Eklentiyi silme, etkinsizleştirme, tekrar etkinleştirme gibi uygulamaları 3-4 kez denedim.
    Aynı sorunu tekrar veriyor.

En son kendim tablo oluşturmayı denedim. Ancak onda da bilgi yetersizliğimden dolayı başarılı olamadım.

Alan sayısı ne olacak?, alan adları, variable ı ne olacak? size (boyut). Bunlar hakkında yardımcı olursanız manuel olarak yükleme yapayım.

4. ObsessiO
    Üye

Eklentiyi silme, etkinsizleştirme, tekrar etkinleştirme gibi uygulamaları 3-4 kez denedim.

En son kendim tablo oluşturmayı denedim. Ancak onda da bilgi yetersizliğimden dolayı başarılı olamadım.

Alan sayısı ne olacak?, alan adları, variable ı ne olacak? size (boyut). Bunlar hakkında yardımcı olursanız manuel olarak yükleme yapayım.

5. @ObsessiO işi çok sakat ama sana şöyle temiz bir önerim olur.. db yedekle sonra aşağıda verdiğim plugin'i kur.. eklentiyi etkinsizleştirip ftp'den sil bu arada.
    Çıkan sonuçlarda ugyun gördüğün dosyaları kaldırıp db'leri kaldır.. birde böyle dene diye bilirim..

Adreste ahanda bu :) http://www.mittineague.com/dev/co.php

6. ObsessiO
    Üye

7. @ObsessiO işi çok sakat ama sana şöyle temiz bir önerim olur.. db yedekle sonra aşağıda verdiğim plugin'i kur.. eklentiyi etkinsizleştirip ftp'den sil bu arada.
    Çıkan sonuçlarda ugyun gördüğün dosyaları kaldırıp db'leri kaldır.. birde böyle dene diye bilirim..

Adreste ahanda bu :) http://www.mittineague.com/dev/co.php

8. ObsessiO
    Üye

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu kadar cevap yazmadım :S :D
    databasede bir sorun oldu galiba

flood için kusura bakmayın

9. ObsessiO
    Üye

ne var ne yok temizledi, daha sonra tekrar denedim ancak Nıccchh :(

baya bir baktım da bu sorunu yaşayan bulamadım. bende sorun var diyorum ancak baktıyorum bulamadım daha

(hatta apache2triad'ı da kaldırdım localhostta ne var ne yoksa bye pai dedim)

10. ObsessiO
    Üye

İlginçtir ama sorun tablo oluşturmada değil. Zaten öyle bir tablo oluşmuyor :S

Sorun sub.php de yaptığım bir syntax hatası.

11. istila4
    Üye

aynı hata bende de var.Düzeltemiyorum bi türlü.

WordPress veritabanı hatası: [Table 'wwwcom_ownz.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT p2c.category_id AS cat_id, COUNT(p2c.rel_id) AS numposts, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) + '3' AS last_post_date, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) AS last_post_date_gmt FROM wp_post2cat p2c INNER JOIN wp_posts posts ON p2c.post_id=posts.id WHERE 1 = 1 AND posts.post_type = 'post' AND posts.post_status = 'publish' AND posts.post_date_gmt <= '2008-04-12 15:45:08' GROUP BY p2c.category_id ORDER BY numposts DESC

UTW Kurucam o da olmuyor.Kurarken aktifleştirme isteyen 3 dosyadan biri aktifleşmiyor

Tarih: 1 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.