WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Yazılan Postları Sıralama

(7 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce GuRCeLL tarafından başlatıldı
  • GuRCeLL tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. GuRCeLL
    Üye

Aradaşlar yazdığım bir postun üzerine başka post yazdığımız zaman aşağı iniyor bunu sıralamak için bi eklenti falan varmıdır? Yani 10 gün önce yazdığım konuyu en üste iki dk. önce yazdığım konuyu da en alta almak gibi bi eklenti varmıdır?

Tarih: 1 yıl #
  2. Buradaki 105 no'lu eklenti.

3. GuRCeLL
    Üye

teşekkürler ama sadece statik sayfa oluşturur yazıyor açıklamasında

4. Tam sizin istediğinizi yapıyor, ben kullanıyorum (en üstteki yazının yayın tarihine bakın), eklentiyi etkinleştirince, yazı editörü sayfasında sağda minik kutucukların en altında post sitcky status diye minik bir kutu oluşması lazım, post sticky eklentisi sayesinde, yazımız sitemizde en başta sabit olarak kalır yeni yazılar yazılsa bile, buradan Announcement'i seçerseniz, seçtiğiniz yazı yeni yazı ekleseniz bile her zaman en üstte durur, Sticky'i seçerseniz Annoucement varsa ondan sonra ana sayfada ve kategorisinde ilk sırada yer alır eğer Annoucement ile seçilmmiş yazılar yoksa Sticky ile işaretlenmiş son yazı en üste gelir, bu şekilde olmuyorsa temanızla ilgili olabilir, yada duyuru yayınlamak için değişik bir alternatifde burada ve buradaki 89 no'lu eklenti...

5. GuRCeLL
    Üye

tamam bu anlattığın şekilde işimi görür zannedersem yalnızca ben daha sade bişey arıyordum postları yönet bölümünde yukarı taşı aşağıya taşı gibi bişey olsa daha iyi olurdu :)

6. @GuRCeLL tabi oldu başka :)

7. GuRCeLL
    Üye

@GuRCeLL tabi oldu başka :)

başka bişey olmasa da olurdu :) ya joomlaya alışkanlığımdan kaynaklanıyor ilgilenen herkese teşekkürler

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.