WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

yeni yazı eklerken sorun

(5 posts)
  • 10 ay önce mbdfiles tarafından başlatıldı
  • mbdfiles tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. mbdfiles
    Üye

slmlar..
    sitemin hızı genel olarak ortalama değerlerde fakat yazı eklerken en az 10-15 dakika uğraşıyorum, çok bekletiyor. Sitenin diğer kısımlarında ve admin menüsünde dolaşırken sorun yok fakat sadece yazı eklerken problem oluyor..

belki eklentilerden kaynaklanan bir sorundur diye eklentileri deaktif ettim hatta bir çoğunu da ftpden sildim ufak bir hızlanma oldu fakat gerçekten ufak bir hızlanma..

sorun nerede olabilir??

Tarih: 10 ay #
  2. Bana bu sorun sunucunuzun kapasitesi ile ilgili olmalı gibi geliyor, ama forumda yavaşlama veya yavaşlık diye bir arama yapın.

3. Tercihler menüsünde Tartışma sekmesinde:
    Yazıdan bağlantılanmış olan tüm blogları uyarmayı dene (yazı gönderimini yavaşlatır.)

kısmı işaretli olabilir. Ayrıca sisteme mesaj eklediğinde bağlı servislere ping atar o yüzden de yavaşlar..

4. mbdfiles
    Üye

valla bilmiyorum dediğiniz gibi tercihlerden seçeneği iptal ettim bi değişiklik olmadı.. hatta bazen de veritabanı sunucusuna bağlanılamıyor hatası veriyor anlayamadım gitii.

host aldığım yere bildirdim durumu siteye saldırı olabilir diyo artık ne kadar doğru bilemem..

5. mbdfiles
    Üye

ya ben bu firefox'un canını yiyim :) scribefire eklentisi ile siteye anında yazı ekleyebiliyorum artık yarım saat bekleme devri kapandı çok mutluyummm :) size de tavsiye ediyorum bu eklentiyi çok kullanışlı..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.