WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Konu ekleme formu var mı acaba?

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce jova tarafından başlatıldı
  • jova tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

1. Merhabalar. Konu ekleme formu varmı acaba? İletişim formunda bazı düzenlemer yapmak istedim ama başarılı olamadım maalesef. Ana çerçevelerle

Başlık
    Resim Linki(Varsa)
    Açıklama1
    Açıklama2
    Link(Varsa)

Resim linkinden sonra devamını oku kodu gelecek şekilde olabilirmi acaba?...

Tarih: 1 yıl #
  2. bu sizin yaratıcılığınıza kalmış. forumda cformII diye aratın. formu kendiniz hazırlayıp ziyaretçilerinizden bilgileri alabilirsiniz.
    * resimden sonra açıklma için ise resmi ekleyin ve more etiketini ekleyin ve sonrasında gerekli yazıları yazdıktan sonra kaydediniz...

3. yetki verin yazı yollasınlar daha kolay değil mi?...

kalanı iletişim formları ile yapıyorlar ama başarıyorlar..

Size mail gelmesini istiyorsunuz oysa wordpress bunu düşünüp sizin için editör yetkisi veriyor.. Belirlediğiniz kişilere editör yetkisi verin yada bir mail form hazırlayın.. eklentisi mevcut.. yada dışardan bir şey kullanın..

4. cformII de hem mail adresinize hemde veritabanına işleniyor gönderiler. mail adresinize gitmeyen postları yönetim panelinden de okuyabiliyorsun.
    * tabiyki en kolayı kullanıcılara yetki vermek. doğru. :))

5. Yetki verdim zaten. Ancak editörün altındaki kısımlar açık kalıyor ve kullanıcıları bırakın ben bile ne işe yaradıklarını çözebilmiş değilim .

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.