WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

WordPress ile sözlük sitesi

(10 posts)
  • 1 yıl önce byred tarafından başlatıldı
  • serpene tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. byred
    Üye

arkadaşlar ben wordpress ile sözlük yapmak istiyorum.acaba bunun için herhangi bir eklenti var mı?

ya da başka bir yöntemle yapabilirmiyim.

Tarih: 1 yıl #
  2. wordpress ile bunu yapmanız zor görünüyor ama buradan wiki scriptlerini inceleyin derim.

3. bu işine yarayabilir belki...bi kurcala..

4. iso
    Üye

http://www.internetmarketingmonitor.com/word-press-plugins/imm-glossary-wordpress-plugin/

bir sözlük çalışması için bu iş görebilir. denedim sitemde, oldu. otomatik sayfa oluşturuyor. yazdığınız yazının içindeki herhangi bir kelimenin yanında bir ikon oluşuyor. ikona tıklayan sözlük sayfasına gidiyor. fena gözükmüyor... ama metindeki türkçe kelimeler için geçerli olmuyor..

5. iso, Türkçe kelimeleride kullanabiliyorsun ve hiç bir sorun çıkarmıyor.

6. byred
    Üye

heytbecom dediğin sözlüğü nerde bulabilirm acaba??

7. iso 'nun verdiği eklentiyi denedim o kadar. Unicode olarak kodlanırsa türkçe karakter sorunu vermiyor. (bunu nasıl yapılacağı forumda yazıyor)
    * Ama eklediğin sözcüğü tekrar düzenlemeye çalışırsan türkçe karakter sorunu oluşuyor.Tekrar düzenlemediğin sürece hiç bir sorun yok.

8. serpene
    Üye

arkdaşlar siteme türçe kürtçe sözlük eklemek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz?
    nasıl yapabileceğim konusunda
    teşekkürler

Tarih: 6 ay #
  9. Avatar

ytgn
    Üye

oluruz tabiki de var mı hiç örneği? bir örnek gösterebilirsen uyarlarız wordpress'e.

Tarih: 6 ay #
  10. serpene
    Üye

bulamadım...birde gördüğüm szölükler pek güzel sayılmazlar.... söylemeye değmez..

Tarih: 5 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.