Merhaba Arkadaşlar...
Şunu Sormak istiyorum acaba kategorilere tıklandığında (veya anasayfada) konular altlata değilde yanyan nasıl gösterilir? örneğin yanyana 2 konu göstermek istiyorum? Nasıl Yapabilirim?
Merhaba Arkadaşlar...
Şunu Sormak istiyorum acaba kategorilere tıklandığında (veya anasayfada) konular altlata değilde yanyan nasıl gösterilir? örneğin yanyana 2 konu göstermek istiyorum? Nasıl Yapabilirim?
forumda bu konuda yazılmış döküman bulunmakta...
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/2728?replies=9 adresinde yan yana dizilmiş iki haber için css kodlarını verdim oradan bakabilirsin. Ayrıca forumda arama yaparakd aha çok sonuca ulaşabilirsin. Sonuçta CSS biliyorsan çok kolay
teşekkürler...fakat o linkteki fotomaç sitesi için,ben sadece anasayfada ve kategorilerde yanyana yapacam? css bilgim azda olsa var,fakat nasıl olacak css ile? kodları verebilirmisin?
iyide ben sana zaten git aynısını kullan demedimki kodları zaten içersinde yer alıyor.... Ordan bakabilirsiniz dedim.
İlk mesajınızda konuları yan yana dizeceğim dediniz.
şimdiki mesajınızda kategorileri yanyana dizeceğim diyorsunuz.ikiside farklı şey...
Tam olarak ne istediğinizi söyleyin - o da olmadı hayalinizde şekli resim olarak çizin ekleyin. O zaman yardımcı olalım...
Kategorileri değil,kategorilerde konular yanyana olacak...Neyse ilgin için teşekkürler...
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.