merhaba arkadaşlar,
"share it" adlı bir plugin kurdum fakat plugin'e ait simge temam tarafından görüntülenmiyor. ne yapmam gerekli? başka tema kullanınca simge görünüyor...
sorunu anlatan bir resim yükledim:
merhaba arkadaşlar,
"share it" adlı bir plugin kurdum fakat plugin'e ait simge temam tarafından görüntülenmiyor. ne yapmam gerekli? başka tema kullanınca simge görünüyor...
sorunu anlatan bir resim yükledim:
Arkadaşlar konuyla ilgili tavsiyesi olan yok mu?
bildiğim kadarıyla eklentinin "read me" türkçeydi.senin sorunun cevabı orada olması lazım..bi oku bakalım..
ilgin için çok teşekkürler,
normal seviyede iq'ya sahip her insan gibi ilk önce read-me'yi okudum, hem de orjinal dilinde, zaten ingilizce değil almanca da olsa okuyacaktım, türkçe olduğunu vurgulamak sanırım bir çeşit egoydu. keza türkçe olunca adı da "beni oku" oluyor.
başka dahiyane fikri olan yok sanırım, hadi bakalım...
sayın desally, gönüllü olarak destek olan bunca insanın bulunduğu bir forumda bu şekilde mesaj göndererek yardım almanızın zor olduğunu bilmelisiniz.
Birçok insanın yaptığı hatadır, benioku dosyasını okumamak. Sizin de okumama ihtimaliniz olabilir diye düşünerek sevgili pilaki bir yol göstermiş; sorununuza çözüm olmadıysa eklenti geliştiricisiyle iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.
Ek olarak forumda kendi açtığınız konuyu "çözülmemiş" olarak işaretleyebilirsiniz, böylece arka arkaya mesaj göndermeniz gerek kalmaz.
Kolay gelsin.
aynı sorun bendede var araştırıyorum...
Hasan Bey, gönüllü insanların katkıda bulunduğu projeler içinde profesyonel zamanımdan çalarak gönüllü olarak görev alan biri olarak bu gibi bir ortamda işlerin nasıl yürümesi gerektiğini biliyorum. Örneğin X STK'si için bir yardım kampanyası organize edersiniz, ilkokul çocuklarına bot vermek olsun bu, bu organizasyonda yeterli kadar üsluba dikkat etmezseniz insanları kırar, elde edilen faydayı çöpe atarsınız.
Bundan sebep, benim yanıtım "pilaki" tarafından kullanılan üsluba dikkat çekmek amaçlıydı, anlaşılması zor olmayacağı üzere...
burada bilgi paylaşımı esas ise bilgi üzerine kurulu yanıtlar verilmeli diye düşünüyorum, "bi oku bakalım" ifadesi, eğer altında "read-me'leri okumamak en başlıca düşülen hata" anlamını taşıyacaksa şöyle olmalıdır; "sorunla ilgili çözüm read-me dosyasında yer alıyor olabilir"
doğal olarak buna yanıt şu olurdu; "maalesef read-me'de bunla ilgili bir açıklama yok, teşekkürler, başka bir çözüme ihtiyacım var sanırım" .....
herneyse, eklenti geliştiricisinin kaynaklarında çözüme dair bir bilgi bulamadım, kullandığım tema herhangi bir post içi "link"e nasıl davranıyorsa bu eklenti linkine de aynı davranıyor yani temanın "linkleri görüntülerken simge desteklemesi ve highlight yapması" gibi görünüyor asıl sorun.
Xenuan'a teşekkürler, umarım çözümü bulabilirsin, ben de bir yanıt bulursam buradan paylaşacağım.
herkese iyi çalışmalar
"desally" <?php akst_share_form(); akst_share_link(); ?> bide bu şekilde dene istersen.
teşekkürler,,, <?php akst_share_link(); ?> sorunu çözdü
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.