WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Video ekleyince tasarım bozuluyor

(4 posts)
  • 8 ay önce Salute tarafından başlatıldı
  • Salute tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Arkadaşlar, bloga yeni bir yazı yazıp, yazıya Youtube'dan video eklediğim zaman tasarım bozulup, yan menü aşağıya kayıyor yorum kısmı tasarım dışına çıkıyor. Sorun şuan sadece Firefox'da oluyor.

Forumda araştırma yaptım ancak benzer bir başlık göremedim. Bu sorunu nasıl halledebilirim... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Tarih: 8 ay #
  2. İnternet sitende dediğine uygun bir örnek göremedim. Buna rağmen youtube uygulamasının genişliğini azaltmanı önerebilirim.

3. Sorunu çözmüşsünüz, sgüzelcik'in dediğinin yanı sıra, script kodlarını yazı editöründe eklenti olmadan direkt kullandığımızda bu hatalı sonucu verebiliyor. http://www.saluteblog.com adresini profilinize ekleseniz daha iyi olmaz mı?.

4. Evet sorunu çözdüm şu şekilde: İlk önce ben YouTube videosunun boyutunu küçültmüştüm. Nedense küçültünce tasarım bozuldu. Videoyu normal boyutta koyduğumda ise tasarım düzeldi. :) Şimdi dediğiniz eklentilere bir göz atayım.

Evet ben kontrol etmemiştim, şimdi profile yeni blogun adresini yazayım. Diğer tarafı kapattılar ne de olsa. :(

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.