fotobook ve ve lightbox kullanıyorum acaba yan menude facebook daki resimlerimi rastgele gösterme şansım varmıdır ?
fotobook ve ve lightbox kullanıyorum acaba yan menude facebook daki resimlerimi rastgele gösterme şansım varmıdır ?
Sanırım o şekilde bir eklenti yok.
merhaba,
facebook'ta olan resimlerini bilemiyorum ama sunucuna attığın bir kaç resmi belli aralıklarla gösterebilirsin.
sidebar.php ye bu kodu ekle
<body>
<script language="JavaScript">
<!--
// resimlerini bu arrayin icine yaz
var images = new Array('a.jpg','b.jpg','c.jpg','d.jpg');
var state = 0function countdown()
{
array_length = images.lengthif (state == array_length) {
state = 0;
}image = images[state];
document.myimage.src=image;
state = state + 1;
} // end funcfunction start()
{
intx = setInterval('countdown();',2000);// 1800000 yaparsan olmasi lazim
} // end funcstart();
//-->
</script>
<!-- buda bizim sureli olarak degisecek resmimiz -->
</body>
sistem saatine göre belli aralıklarla değişecektir resimlerin.
Kolay gelsin iyi çalışmalar
Bu arada 'a.jpg','b.jpg','c.jpg','d.jpg' isimli resimlerini ana dizine klasör içinde değil, normal bir şekilde atıyorsun. js anlayan arkadaşlarımız varsa bu kodu dahada geliştirebilirler
ilginize teşekkürler fotobook ve fabebook için bir eklenti vardır diye düşünmüştüm sağlolun varolun
rast gele gösterimlerin çok sağlıklı olmadığını düşüyorum.. belirlenmiş bir sıra sanırım en iyisi yada en son yüklenen en önce gösterilsin daha bir mantıklı... rast gele için düzgün bir algoritma üretilmesi söz konusu olmuyor.. aynı anda art arda aynı resmi 2 defa yada 3 defa alma şansınız çok.. tabi gelişmiş bir şey ilede bu biraz kasıntı
kolay gelsin :)
www.dikenlitel.com adresinde sağda bir resim menusu var size öyle bir şey tavsiye ederim.
sayfa her yenilendiğinde farklı bir resim getirmesi (sağ tarafta kolonlardan seçilen birisinde) için bir eklenti var mı peki? neye göre sıralarsa sıralasın önemli değil. tek önemli olan her resmin blogda başka bir sayfa için link içermesi ve tıklandığında o sayfayı açması.
dikenlitel.com daki gibi açılmış sayfa içerisinde kendiliğinden değişen bir şey değil de sayfa açılınca çıkan resim sabit kalacak, yeni bir sayfa tıklandığında ya da sayfa değiştiğinde yeni bir resim çıkacak...
var mı bununla ilgili bir eklenti? o da olmazsa kod kopyala yapıştır türüncen bir yardım?
eylultoprak verdiğin adrese ulaşılamıyor. dikenlitel.com daki eklenti elinde olan arkadaş varsa link görebilir mi?
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.