WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

fotobook (facebook) eklentisinde sorun

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce cincibir tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. cincibir
    Üye

merhaba arkadaslar,

siteme fotobook eklentisini kurdum.
    facebook sitesine de galerileri actim ve yonetim panelinden bunlarida ekledim
    buraya kadar sorun yok.
    simdi sorularim ;
    1- fotobook ekledikten sonra ana sayfada sagda cikan linklerde Fotograf galerisi ve altinda ekledigim her albumun ismi cikiyor. Oysa ben sadece Fotograf Galerisi linki ciksin ustune basinca orta kısımda albumlerin kapak resimleri ciksin ona basinca o albume ait resimleri gostersin istiyorum.
    Yani ana sayfada album isimleri cikmasin sag tarafta. Bknz : (blog.askinkaymaz.com)
    2- sisteme bir de lightbox kurdum. ilk kurdugumda sorunsuz calisiyordu.
    sonrasında ne oldu ise FireFox ta resmi aciyor ama kayık bir sekilde cikiyor resim. CLOSE ve diger yazılarda altta kalıyor. IE de ise albumdeki herhangi bir resme tikladigimda once yeni bir sayfada aciyor resmi. ama tekrar aynı resme tıkladıgımda lightbox olarak duzgun aciyor. nedeni ne olabilir ?

yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler.

1 yıl önce #
  2. 1) Bazı temalarda dediğiniz gibi alt sayfalarıda yan menü veya üst menüde komple gösteriyor, profilinizde site adresiniz olmadığı için tahmini yorumlamak gerekirse; menünün göründüğü yerdeki kodu silip istediğiniz sayfaların linkini elle tek tek ekleyebilirsiniz, buradaki 90 ve 139 no'lu eklentilerle açılır/kapanır yan menü oluşturabilirsiniz, forumda bu konu çok tartışıldı tekrar arama yapabilirsiniz.

2) Lightbox eklentisinin onlarca değişik modelini denedim, Fotobookla sorun çıkarmayan sürümünü buradan Yada buradan indirebilir, sitemde de test edebilirsiniz.

Sonradan not: Şimdi site adresini farkettim, üsttekileri tavsiye ederim, ayrıca sitenizdeki Türkçe karakter hatası için buraya bakabilirsiniz.

1 yıl önce #
  3. cincibir
    Üye

ilginize tesekkur ederim. dneeyecegim lightbox eklentisini.
    menu icinde acilir bir menu daha iyi bir fikir gibi.

tekrar tesekkur

1 yıl önce #
  4. Ben teşekkür ederim bir şey değil'de menü eklentileri linkini yazmamışım..
    Burada, 90 ve 139 no'lu eklentiler.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.