WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Site Sahibinin Durumunu Ana Sayfada Gösterme

(14 posts)
  • 8 ay önce maviada tarafından başlatıldı
  • maviada tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

1. Avatar

maviada
    Üye

Arkadaşlar farkındayim birçok eklenti var istatistik konusunda, ancak benim istediğim şu: Eğer yazar olarak oturum açarsam sitede benim belirlediğim(mesela footerin içinde) yerde sahipburda.jpeg görünsün yoksam bakkalakadargitti.jpeg görünsün. Author taglarında herşey var bir bu login status yok. Bana bu konuda fikir verebilecek olan var mı?
    Teşekkürler...

Tarih: 8 ay #
  2. http://www.lesterchan.net/portfolio/programming.php wp-user online var isim yazıyor bu olsa olmaz mı :)

3. Avatar

maviada
    Üye

Eylültoprak teşekkürler ilgilendiğin için, ama ne yazıkki plug-in benim istediğim sonucu vermiyor. Sadece kaç üye, misafir ve bot olduğunu gösteriyor, ve birkaç özellik daha.. Eklentiyi kurdum belki içinde faydalı bir kod vardır diye, olsa sadece onu kullanarakta bişeyler yapabilirdim belki ama, olmadı.

Bu arada senin soyadın Toprak değil di mi ?

4. @Maviada aslında çok güzel bir konuya temas etmişsin. Benim bildiğim kadarıyla WP üzerinde böyle bir eklenti yok ancak birkaç basit Php ve Xhtml koduyla rahatlıkla yapılabilecek birşey bu. Fikir vermesi açısından benim çok hoşuma gitti. Tıpkı msn gibi. Yönetici kişi siteye giriş yaptıktan sonra durumunu belirleyebilir. Şayet offline olursa sitede belirlenen bölgede başka bir resim görülür. Keşke evde olabilseydim şimdi hemen bunu yapar, localhostta denerdim. Teşekkür ediyorum ben kendi adıma sana. :)

5. merakla bu projenin sonlanmasını bekliyoruz o zaman sayın webthese hadi saat geç oldu hemen eve :)))

6. Avatar

maviada
    Üye

@webthese teşekkürlük bişey yok ortada. yinede sağol. Aslında söylediğin doğru eklenti şeklinde hazırlanabilirse çok daha işlevsel olabilir. grafiklerlede iyi bir şekilde desteklenirsede, tadından yenmez.

@canpacacı merak etme bu forumda bu kadro olduktan sonra çok sürmez bi eklenti hazırlanır.

7. @maviada eylültoprak işte kurcalama :) nüfüs müdürümüsün.. geçen sayımda sayılmamıştım.. basıldık mı yoksa :)

@webthese evet güzel bir şey bunun msn ve gmail için olanları var aslında onun üzerinde biraz değişikliğe gidip resim değişikliği gibi yapılabilir. yada webthese evine dön herkes seni bekliyor :)

8. php mood maker diye aratın arkadaşlar illaki eklenti olmasına gerek yok...

9. oldu valla :)

* install dosyasını okumayı unutmayın..

10. Avatar

maviada
    Üye

heytbecom çok teşekkürler, mood maker tam olarak söylediklerimi karşılıyor. Birşey dışında, bu çok kullanılabilir bir yöntemle çalışmıyor. Ben oturumu açtıktan sonra birde moodmakerın sayfasına girip onu mu düzeltmem gerekecek her seferinde. olay adminin şifesini algılayıp kendisini ona göre ayarlayan birşeyin olmasıydı. ben hala belki birşeyler yapılabilir diye umuyorum.

11. author taglarındaki kodlar ile php bilen birisi bir kaç düzenleme ve ekleme ile yapılabilir gibime geldi...Bilmem ama fazla zor oldugunu düşünümüyorum nedense...

Ancak benim php bilgimi aşıyor malesef :)

Umarım birisi yaparda bizde nasipleniriz...

12. Avatar

maviada
    Üye

webthese sanırım hala eve gidemedin ya da konuya olan ilgini kaybettin. Yok mu arkadaşlar bi önerisi olan bu konuda?

13. @maviada

"webthese sanırım hala eve gidemedin"

:) kardeş güldürdün beni valla haaa...

14. Avatar

maviada
    Üye

@blogcini
    sen güldün,
    allahta beni güldürsün diyecem ama olmuyor işte...:D

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.