WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

All kısımdaki yazılar

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce byred tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. byred
    Üye

wordpress kullanımı sırasında alt kısımda wordpress üzerinde kurulmuştur yazısı var.onu bulundurmak zorunlumu.

yani sitenin wordpress ile yapılıdığını belirtmek zorunlumu?

1 yıl önce #
  2. silsen kimse bişey demez ama vicdan meselesi yani adam orada oturmuş ben egzerken kod yazmış emek için ben wordpress ile yapılmıştır yerine wordprese WP yazıp link verdim thememin kodlayanında sitesine KS diyerek bir link verdim o kadar.
    Ama silsen de kimse bişey demez sanmam. hem de se bile senin hostuna bişey yapamazlar herhalde.

1 yıl önce #
  3. silen siliyor, fakat hem sitenin alt yapısının belli olması ve sonuçta bir hizmet ve emektir bu sistem. bilmem ben silmiyorum, sen silmek istiyorsan sil.(silenlerin oldugunu düsünerek) kimse karismaz sanirim :) kolay gelsin.

1 yıl önce #
  4. WordPress GPL lisansına sahip bir yazılımdır, dolayısı ile onunla istediğinizi özgürce yapabilirsiniz :)

Bununla birlikte bu tip referans bağlantıların çıkarılması, uzun süren uğraşlarla size severek kullandığınız yazılımı/temayı karşılıksız olarak sağlayan insanlara saygısızlık olacaktır. En azından referans bağlantıları koruyarak teşekkür edebilirsiniz ;)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.