Arkadaşlar WP ile tanışmam üzerinden fazla bir zaman geçmemesine rağmen hem sistemin özellikleri ile hemde buradaki arkadaşların iyi niyetleri nedeni ile bir deneme yapayım dedim.
Site için şuan hazır bir tema kullanıyorum. Ancak en yakın zamanda yeni bir tema ile inşallah karşınıza çıkarım.
Sitemin içeriği jooomla, photoshop, wordpress, internet vb.. konuları içermektedir. Sitemde özellikle video dersler yayınlamak istiyorum. Video larda CMS sistemler ve Photoshop ağırlıkta olacak.
Ancak bugüne kadar böyle bir video hazırlığı içerisinde bulunmadım. Bu yüzden yayınladığım videolara eleştri yapmanızı istiyorum.
Şu sitede bir örnek hazırladım. Aslında benim içime de sinmedi hızlı geçişleri ile ama :D sabah 5 oldu saat ve bende gece 12 den beri video hazırlama sistemlerini incelemekten bıktım. Ama işime yarayacak sistemi buldum ;) Boyut olarak ta yok denecek kadar az bir yer tutuyor.
Birde ben ilk başlarda video lar için konu bulmakta zorlanabilir. Bu yüzden sizlerin özel istekleri olursa ve elimden gelirse memnuniyetle yapabilirim.
Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
destek sorusu değil