WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.myerdogan.com

(8 posts)
  • 10 ay önce ObsessiO tarafından başlatıldı
  • ObsessiO tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. ObsessiO
    Üye

Arkadaşlar WP ile tanışmam üzerinden fazla bir zaman geçmemesine rağmen hem sistemin özellikleri ile hemde buradaki arkadaşların iyi niyetleri nedeni ile bir deneme yapayım dedim.
    Site için şuan hazır bir tema kullanıyorum. Ancak en yakın zamanda yeni bir tema ile inşallah karşınıza çıkarım.
    Sitemin içeriği jooomla, photoshop, wordpress, internet vb.. konuları içermektedir. Sitemde özellikle video dersler yayınlamak istiyorum. Video larda CMS sistemler ve Photoshop ağırlıkta olacak.
    Ancak bugüne kadar böyle bir video hazırlığı içerisinde bulunmadım. Bu yüzden yayınladığım videolara eleştri yapmanızı istiyorum.
    Şu sitede bir örnek hazırladım. Aslında benim içime de sinmedi hızlı geçişleri ile ama :D sabah 5 oldu saat ve bende gece 12 den beri video hazırlama sistemlerini incelemekten bıktım. Ama işime yarayacak sistemi buldum ;) Boyut olarak ta yok denecek kadar az bir yer tutuyor.

Birde ben ilk başlarda video lar için konu bulmakta zorlanabilir. Bu yüzden sizlerin özel istekleri olursa ve elimden gelirse memnuniyetle yapabilirim.

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Tarih: 10 ay #
  2. genel görünüş iyi sağlam bir içerikle ilk kullanıcıya hitap etmeniz önerilir.. konulara gelince photoshop dersleri ilgi çekebilir.

@canarkadas bu temanın türkçesi var mı sende :)

3. ObsessiO
    Üye

teşekkürler

4. ObsessiO
    Üye

@canarkadas bu temanın türkçesi var mı sende :)

istersen göndereyim sana. ancak acemiliğimden dolayı pot dosyasından değil de temanin içerisinde türkçeleştirme yaptım. :D

5. Temada güzel,içerikte güzel.

Başarılar

/EDIT

Yorum yazdıktan sonra hata vermekte belirteyim :)

6. ObsessiO
    Üye

Nasıl bir hata veriyor, söylermisiniz?

Şunu biliyorum, yorum yazdıktan sonra yorumu gönderiyor ancak hala gönderme işlemi devam ediyor. Bunu mu belirtiyorsunuz?

Bilen arkadaş varsa bunu söyleyebilirmi, (döngü hala devam ediyor)?

7. Tarih: 10 ay #
  8. ObsessiO
    Üye

ilk denememde internet explorer da hata vermedi
    ikinci denememde senin gösterdiğin hatayı verdi

firefoxda sorun yok

arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba?

Yönetici notu: Bu bölüm blog analizi bölümü; lütfen sorunlarınız için ayrı bir bölümde başlık açın. Düzenleme: Sorun hakkında ayrı başlık açmışsınız, teşekkürler; alttaki mesajları siliyorum. [Hasan]

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.