WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

FGallery

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce deathone tarafından başlatıldı
  • grikedi tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. deathone
    Üye

Bir türlü fgallery yi kurup calıstırmayı basaramadım herseyi yapıyorum ama gercekten olmuyor hep bir hata yardımcı olabilecek arkadaslar varsa gercekten cok sevinirim wp2.0.5 kullanıyorum :( Ve resim galerisini tam ayarlayamadıgım icin su anda sayfamı aktif yapamıyorum birde flash player bulamadım adam akıllı :( tam 1 hafta ugrastım bu konuyu acmaktada cok tereddut ettim ... :(

Tarih: 1 yıl #
  2. fgalery için ne gibi bir hata aldın..onu yazarsan yardımcı olabilirim belki..flash player olarak bunu kullanıyorum ben..ama wp-plugin.net adresinden arama yaparak daha iç açıcı sonuçlar elde edebilirsin..

3. Resim galerisi olarak FGallery yerine Plogger öneririm.

4. deathone
    Üye

Fgalleryi kuruyorum resim upload yapıyorum sayfayı actıgımda hata veriyor yane resim uploadın da sorun var ve,kurulumuna dair tam calısan detaylı bir bilgi alamadım :( Tam wp2.0.5 icin uygun olan bir anlatım ve turkce olan bir dokuman varsa paylasırsanız cok sevinirim

İlginiz için gerçekten çok Teşekürler!..

5. resmi göremiyorsan, ftp istemcinle sitene git..resimlerin oldugu klasörün ve resimlerin CHMOD ayarlarını(sağ tıkla özellikler) 644 olarak ayarla..

6. deathone
    Üye

pilaki ilgine teşekkür ederim fakat ben sayfaya bile tam olarak fgallery gommesini yapamadım :( yardımcı olursan cok sevinirim :(

7. ona yardımcı olabilmem için temanı bilmem gerekiyor..ama bu yardım biraz geç gelebilir..malum sınav dönemi :)

8. Fgallery kullanıyorum. Yazılarda galerideki resimlerin birkaçının gözükmesini istiyorum. Hatta tüm thumbnail'ler gözükebilir. Bunun için <?php fim_get_bişeybişey ?> gibi birşey lazım sanırım. (PHP okuruyum, yazarı olamadım :P )

Ne yapmak lazım?

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.