Bir türlü fgallery yi kurup calıstırmayı basaramadım herseyi yapıyorum ama gercekten olmuyor hep bir hata yardımcı olabilecek arkadaslar varsa gercekten cok sevinirim wp2.0.5 kullanıyorum :( Ve resim galerisini tam ayarlayamadıgım icin su anda sayfamı aktif yapamıyorum birde flash player bulamadım adam akıllı :( tam 1 hafta ugrastım bu konuyu acmaktada cok tereddut ettim ... :(
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
FGallery
(8 mesaj(lar))-
Tarih: 1 yıl #
-
Fgalleryi kuruyorum resim upload yapıyorum sayfayı actıgımda hata veriyor yane resim uploadın da sorun var ve,kurulumuna dair tam calısan detaylı bir bilgi alamadım :( Tam wp2.0.5 icin uygun olan bir anlatım ve turkce olan bir dokuman varsa paylasırsanız cok sevinirim
İlginiz için gerçekten çok Teşekürler!..
Tarih: 1 yıl # -
resmi göremiyorsan, ftp istemcinle sitene git..resimlerin oldugu klasörün ve resimlerin CHMOD ayarlarını(sağ tıkla özellikler) 644 olarak ayarla..
pilaki ilgine teşekkür ederim fakat ben sayfaya bile tam olarak fgallery gommesini yapamadım :( yardımcı olursan cok sevinirim :(
ona yardımcı olabilmem için temanı bilmem gerekiyor..ama bu yardım biraz geç gelebilir..malum sınav dönemi :)
Fgallery kullanıyorum. Yazılarda galerideki resimlerin birkaçının gözükmesini istiyorum. Hatta tüm thumbnail'ler gözükebilir. Bunun için <?php fim_get_bişeybişey ?> gibi birşey lazım sanırım. (PHP okuruyum, yazarı olamadım :P )
Ne yapmak lazım?
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil