WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wp-admin e giriş yapamıyorum artık

(6 posts)
  • 10 ay önce asdf29 tarafından başlatıldı
  • BlogCini tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. ben 2.2.2 olan sürümü ömcelikle localde 2.3.1 betaya yükselterek bir deneme yapmak istedim localde çok güzel bir şekilde yükseltmeyi yaptı sorunsuz bir şekilde de çalışıyor daha sonra normal hosttaki blogu bu sürüme yükseltmek için dosyaları attım ama wp-admin/upgrade.php adresini yazdığım zaman sayfaya ulaşamıyor diye ve sayfa görüntülenmiyor halbuki dosya wp-admin klasöründe var bir sorun yok o kısımda.. upgrade.php yi çalıştırmayınca bende yüklediğim dosyaları sildim ve tekrar 2.2.2 nin dosyalarını yükledim şimdiki sayfalarda bir sorun yok sayfalar rahatlıkla geziliyor ve yorum yapılabiliyor ama /wp-admin bölümüne girmek istesem giremiyorum sayfa görüntülenmiyor, yazı ya da yorum düzenlemek istesem onuda yapmıyor sayfa onda da görüntülenmiyor.. tekrar tekrar dosyaları attım denedim ama bir türlü olmadı yine..

Tarih: 10 ay #
  2. chmod olabilir.. ama ben giriyorum o zaman olmaz.. giriş yaparken mi oluyor acaba ?

3. chmod ile de oynadım 755 yaptım olmadı 777 yaptım olmadı.. şimdi default tema da sitebarda
    Meta
    Site Admin http://www.xxxx.net/blog/wp-admin/
    Logout http://www.xxxx.net/blog/wp-login.php?action=logout
    Valid XHTML
    XFN

ya da diğer temalarda wp-login.php den giriş yaparsan daha önceden giriş yapıp beni hatırlayı seçmişsen direk wp-admin bölümüne girersinya o bölümde hiçbir kısma giremiyorum.. tarayıcı geçmişinden wp-admin bulunan linkleride deniyorum yine olmuyor ? ne zor işmiş bunun hataları ile uğraşmak ya.. :))

4. Birde şöyle bir şey olabilir, başıma gelmiştide :

Bir eklenti wordpress'in sürümü ile anlaşamadığı/çakıştığı zaman wp-admin sayfama giremiyordum, tek tek ftp den eklentileri silerek hangisinin sorun oluşturdugunu tespit ettim ve sildim, admin sayfamada girmeyi başardım...

Birde bunu deneyin isterseniz...

5. çok sağol Allah razı olsun, dediğini yaptım halloldu.. en son aktif yaptığım eklentiyi sildim düzeldi.. eklentiler kısmına girmek istediğim zamanda o sayfa açılmadı onun içinde "get-recent-comments" in güncelleştirilmiş sürümünü yüklemiştim onu sildim tekrar eskisini yükledim düzeldi sadece get-recent-comments'in ayarlarına giremiyorum o kadar onunda bir sonraki güncelleştirmede düzeleceğini ümit ediyorum.. Tekrar çok teşekkürler..

Sayfanın açılmamasına neden olan eklenti bu sayfadaki eklenti idi.. Bunu sildikten sonra düzeldi bende.. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/132?replies=12

6. Rica ederim :)

Yardımcı olabildiğime sevindim :)

Kezaa ben çok kafayı yemiştim bu olay yüzünden, çünkü kimse yardımcı olamamıştı, kendim deneme yanılma yolu ile 2 günde zor bulmuştum çözümü :)

İyi günlerde bloglamanızı dilerim :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.