WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yazının tamamına tıklayınca açılmıyor

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce alighieri tarafından başlatıldı
  • alighieri tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. postu daha fazla tiketi ile ayırıyorum ama bu haberin devamını okuyun kısmına tıklayınca devamı açılmıyor. Yardımcı olabilecek birileri varmı acaba.

sorunu www.ceshme.com dan görebilirsiniz.

1 yıl önce #
  2. Dostum anladığım kadarıyla sorun şu:

Bu zaten blogunun ilk postu! İlk postu olmasında bir sorun yok, sorun şurda ; sen yazının en sonuna "devamı" tagını eklemişsin, bu yüzden yazının devamı olmadıgı için açmıyor doğal olarak :)

Yapman gereken şu :

Yazı
    Yazı
    Yazı
    <!--more-->
    yazı
    yazı
    yazı

şeklinde yapıcaksın :), yani yazının ortasında bi yere koyucaksın tagı, yazının sonuna değil :)

1 yıl önce #
  3. sevgili arkadaşım sana mesaj attım sitenden :) görmedin heralde. Tavsiyen için sağol. Ama anlatığın gibi birşey değil, yazı daha uzuyor tabiki ortasına koydum.

1 yıl önce #
  4. her temada aynı mı?

1 yıl önce #
  5. evet :( denedim default ve klasikte aynı ...... hey allahım nelere kadirsin :)

1 yıl önce #
  6. o zaman eklenti yapar bunu ne bileyim öyle more tag'ına etki edecek bir şey kullanıyor musun.. belki hiç alakasız bir eklenti yapar birde.. belki dosyan bozulmuşdur atarken.. bence yol yakınken yeniden kurmak gerekebilir. inculete içindeki post-thempleta yazamadım :) bir dosya olacak o bozuksa olabilir böyle şeyler sen sıfırdan kur.. Tecrübe olur elin alışır hem :)

tabi tinymeeditor'un dosyalarıda yapar bunu.

1 yıl önce #
  7. More tag'i çalışıyor gibi görünüyor bende. En azından "Bu haberin devamını okuyun »" linkine tıklayınca haberin deamı geliyor.
    Opera v.9.23 ile kontrol ettim.

1 yıl önce #
  8. @alighieri

İletişim formunu cevapladım :)...

Yalnız şuan IE 7 ve FireFox ile deniyorum çalışıyor :) , bilmiyorum nasıl oldu sabah çalışmıyordu ama şuan gayet sağlıklı çalışıyor...Bilgin olsun.

1 yıl önce #
  9. sağolun sevgili arkadaşlarım :) eklentidenmiş sabah farkettim. Ama yinede çok teşekkür ederim. Bu site bu arada çok bomba olacak ;) hepinizi beklerim.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.