WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

avi'yi daha kaliteli flv haline dönüştürme

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce firattezer tarafından başlatıldı
  • BurcuDogan tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. firattezer
    Üye

Arkadaşlar,

Elimde bir film dosyası var. 5.47 ve 7.47 mb büyüklüğünde ve AudioVideo_To_Exe(English).exe adında bir program ile flv yaptım. Kalite aynı kalıyor hep. 2.48 mb ve 2.50 mb olarak convert etti.

Soru 1) Ben filmin daha kaliteli olmasını istiyorum. Ne yapabilirim ?

Soru 2)Ayrıca bunu sitemde yayınlamak için siteme yerleştirmeden youtube'dan video sitelerinden başka alternatiflerim var mı ? Mesela dosya sitelerine yüklesem orada oynatabilir mi ?

Çok sağolun.

1 yıl önce #
  2. 1-) Bildiğim kadarı ile kalitesi düşürülen bir nesnenin ya da zaten düşük kalitede kaydedilmiş bir nesnenin kalitesi arttırılamaz. Bu, programa şuralarını düzeltirmisin demek gibi bişey ve bildiğim kadarı ile henüz o kadar gelişmiş bir yapay zeka yok. Ancak kendi vereceğin donelerle iyileştirme yapailirsin ki bu da eski bir resmi photoshop ile düzeltmekten farksız bir işlem.

Bunun için çeşitli video editörleri mevcut mesela Adobe After Effects gibi. Ama kullanmasını öğrenmek lazım tabi.

2-) Eğer dosya siteleri videoya direk erişim imkanı sağlarsa neden olmasın. Yani editöre ekleyeceğin video adresi http://www.filmoynat.com/film.avi şeklinde olması lazım sanırım.

1 yıl önce #
  3. firattezer
    Üye

Açıklamanız için çok teşekkürler.

Yalnız ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Sorun sabit kalitedeki bir avi'yi daha yüksek kaliteli bir flv'ye dönüştürmek değil. Bu zaten dediğiniz gibi imkansız...

Sorun biri kaliteli biri daha kalitesiz bir filmi flv yaptığımda ikisindede aynı kalitede flv dosyasının ortaya çıkması. FLV'nin bitrate'ini kalitesini ayarlayarak export edeceğimiz bir program var mı demek istemiştim.

Sağolun.

1 yıl önce #
  4. Malesef o konuda yardımcı olamayacağım.

1 yıl önce #
  5. ben bunu yapmak için "Ultra WMV MPEG AVI to FLV Converter" bir programı kullanıyorum. İstediğiniz kalitede çıktı alabiliyorsunuz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.