WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Onaylanmayan yorum yayınlanmış

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce gevv tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. Çok garip bir olay oldu bir yorum yapıldı konuma mailime gelen uyarı ile haberdar oldum müsait olmadığımdan admin paneline girip onay veremedim daha sonrasında admin paneline girdigimde baktım denetim bekleyen yorum yok ? noluyor demeye kalmadan :) yorumun yayınlanmış oldugunu gördüm ben onaylamadım kesin şuan onay verebilicek üyede yok acaba yeni bir açıkmı var ?

1 yıl önce #
  2. sen çok oynadın temadan :) şaka şaka track'lere bakmak lazım hasan abi musait olursa sanırım ilgilenir.. top sende hasan abi bi vole çaksana :)

1 yıl önce #
  3. şimdi track ne desem dalga gelirmi acaba :)

1 yıl önce #
  4. cdlerin içindeki muzik :) yanlış yazmış olabilir başım ağrıyor zaten.. hata kodlarının yayınlanıp çözüm bulunduğu ulusal ve uluslar arası wordpress destek sayfası oraya bir sorun girerse kesin çözülmeden kapanmaz.

1 yıl önce #
  5. onun ismi ticket değilmiydi. :))

* Yorum onaylanmadan nasıl yayınlanır. o trackback olmasın sakın. kurduğun bir eklenti buna neden olmuş olabilir.
    yada tercih bölümündeki tüm ayarları tekrardan kontrol et bence...

1 yıl önce #
  6. bende bu sabah onayladığım halde onaylandı ama onaylanmadı gözükdü ve yayınlanmadı.. :) bir sorun sanırım var..

1 yıl önce #
  7. bu Pingback onay gerektirmeden konuya ekleniyor biliyorum acaba bu özellikte bi açık bulup bu özelligi kullanabilirler yorumu Pingback gibi göstermenin bir yolunu bulmuşlardır belki

gerci yorumda Pingbackgibi bir ifadede yok normal bir yorum görünümünde bence bu Pingback olayında bir açık buldular

1 yıl önce #
  8. Pingback de açık varsa şu hiç bitmeyen rpc problemi olabilir.. =)

1 yıl önce #
  9. bu olay yine oldu dikkatimi çeken cevap yazanın ilk yorumuna onay veri yorum sonraki yorumu onaya girmeden yayınlanıyor tercihler bölümünden

Bir yorum görünmeden önce:
    Bir yönetici her zaman yorumu onaylamalı işaretli degil acaba sorun bundanmı kaynaklanıyor ama öyle ise niye ilk yorum onaya geliyor :)

1 yıl önce #
  10. Evet o yüzdendir. "Yorum yazanın önceden onaylanmış bir yorumu olmalı" seçeneği işaretliyse bir e-posta adresinden yapılan yorumu bir kere onaylarsanız, diğer yorumlar da onayınıza gerek kalmadan yayınlanır.

Fakat, "Bir yönetici her zaman yorumu onaylamalı" ve "Yorum yazanın önceden onaylanmış bir yorumu olmalı" aynı anda işaretliyse nasıl oluyor, açıkçası bilmiyorum. :)

1 yıl önce #
  11. "Yorum yazanın önceden onaylanmış bir yorumu olmalı" bunu iptal ettim diger seçenekler aktif sanırım sorun çözülmüştür

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.