arasıra wp temalarını düzenliyorum kendimce :) ve paylaşıyorum :) klasik sunu yaptım bu bu birde resim bide download link :) acaba bu temaları sitemde önizleme nasıl yapabilirim bir eklenti ile oluyor ? yada başkabir sistemmi ?
arasıra wp temalarını düzenliyorum kendimce :) ve paylaşıyorum :) klasik sunu yaptım bu bu birde resim bide download link :) acaba bu temaları sitemde önizleme nasıl yapabilirim bir eklenti ile oluyor ? yada başkabir sistemmi ?
Yazılarınıza akordion tarzı devamı linki verebilmenizi sağlar, diyor eklenti için ilgisi varmıdır :) anlamadım :(
http://wp-plugins.net/plugin/preview_theme/#plugin_2227
yada burda aramada themes galleria olarak ararsan daha farklı şeylerde var :)
teşekkürler kızmayın ama bir soru daha simdi bu eklentinin kodunu sidebar veya başka bir yere yerleştiriyoruz liste görünüyor ama liste kalıcı olacak yani simdi tema ilgili bir konu açtım birde konuya temanın test linkini vermek istiyorum yani sadece konu içinde tema ile ilgili link olacak
birde eklentiyi aktif ettim temaların hepsini seçtim gerekli kodu yerleştirmek için temayı duzenlemek istedim fakat sidebar.phpyi seçiyorum anasayfa geliyor tema degişmiş halde başka dosylarda durum aynı hiç birşey anlamadım
sonra eklentiyi iptal edip kod ekledim wp secilen tema bozuk diyip klasik temaya dönüyor
Test linki verebilmek için ekleyeceğin kodun Theme switcher eklentisini etkinleştirerek o sayfaya yönlendirmesi lazım, ama nasıl olur bilmiyorum, bazı tema sitelerinde olduğu gibi ek bir Wordpress kursan oraya yönlendirilenler tüm temalara baksa.
Temandaki sorunu gidermişsin (eski menü daha iyiydi yada bu menünün ikonlarını büyült) galiba her zaman temanın yedeğini alıp öyle kod eklemek lazım.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.