WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

yazının devamını okuyun, üyeler görebilir

(13 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce sistem tarafından başlatıldı
  • Salihli-DDL tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. sistem
    Üye

Başlıktanda anlaşılacağı gibi " more " kodunu kullandıktan sonra iç sayfayı görmek isteyen kişilere üyelik panelini sunulmasını istiyorum. Üye olmayan göremesin devamını...Tabi bu üyelik panelimiz siteadi.com/wp-login.php?action=register bu şekilde değilde site şablonun orta bölümünde kayıt bölümü çıkmasını istiyorum ve son olarak üyel olurken sadece kullanıcı adı ve e-mail bölümünden ziyade daha çok bölüm istiyorum..

1 yıl önce #
  2. hidepost eklentisini kullanın.

1 yıl önce #
  3. eylultoprakcim hidepost u kullanıyorum fakat aktif ettiğimde more tag 'ida bazi image larda login or register olayi cikiyor.
    ben istiyorum ki sadece more yani devamını oku linkine tıklandığında alttaki linkler için kayıt ol yada giriş yap seçenekleri çıksın
    bunu nasıl düzelteceğiz ?
    Saygılar...

1 yıl önce #
  4. Sercan
    Engellenmiş

ben böyle bir eklenti yazma fikrine dün kapılmıştım aslında nuke sitemde googlebotlara yazılar görünecek şekilde yapmıştım.ama şimdi söz vermeyeyim vaktim yok çünkü :)

1 yıl önce #
  5. sadece şuan bir fikir olarak post-template.php dosyasında more etiketinin önüne hidepost kodlarını koymayı dene bence..

1 yıl önce #
  6. sadece ve sadece linkleri gizleyip görmek için üye olun giriş yapın tarzı bi yazı yazdıran bir plug in arıyorum ...
    hide post güzel ama more tagında ve bazı resimlerin görünmesinde bile more tag ını veya o resmi kaldırıp onun yerine giriş yapın yada kayıt olun yazdırıyor.
    bana sadece linkleri gizleyip üye olmayı mecburi hale getirtecek bişey lazım
    lütfen yardım ...

1 yıl önce #
  7. eylultoprakcım more tag ı gözüksün kullanıcı more ile yazının devamını okusun açılan tam sayfada eğer link varsa onlar hidepost un yaptığı gibi gizlensin istiyorum yani aradığım plugin wordpressin yerel linklerine değil sadece dışarı çıkış yapılan linkleri gizlesin misal bi rapid share linki varsa verilen bir programın onu görmek için kullanıcı üye olsun .!

1 yıl önce #
  8. sen bu hide post eklentisi ile bunları otomatik istiyorsun öyle değil mi ama olmuyor malesef.. son sürümü indir ayarlar kısmından ince sonra [projet] gizlenecek neyse yazı link vs vs [/projet] dedin mi bu dediğin olur.

örnek olarak benim sitem şuan dediğin gibi istediğim bazı yazılar üyelikli.

http://www.eylulgunesi.com/giderim-bu-diyardan.html#comment-462

ve DivShare File - hidepost.zip

1 yıl önce #
  9. dostum son versionu kullanıyorum protect ile evet gizleniyor istediğimiz yerler hatta plugin in option inda istersek protect degilde baska bisey yazdirarak bile gizleyebiliyoruz ben istiyorum ki hersey otomatiklessin. cunku benim site linkler uzerine kurulu. herbiri icin ayri ayri protect kodunu girmek cok can sıkıcı . sadece linklerden anlayan ve onlari ayni hide post gibi gizleyip uyelik mecburiyeti getiren bisey ariyorum. kesin o plug in in php dosyalarinda biseylerle oynarsak bu is olur ama . hangileri :) php editlemeden anlayan varsa belki yardimci olabilir.

1 yıl önce #
  10. @altugtine biliyorum geç bir cevap :)

1 yıl önce #
  11. tşkler :)

1 yıl önce #
  12. Eylul toprak,

(son sürümü indir ayarlar kısmından ince sonra [projet] gizlenecek neyse yazı link vs vs [/projet] dedin mi bu dediğin olur.)

bir onceki surumdede calisiyormu acaba nedense bende olmuyo yani degiginiz gibi onune ekliyorum ama olmuyo acaba bir ornek verebilirmisin?bir tane var ama o sadece olmus hali yani tam nasil eklememiz gerekiyo bir ornek lütfen.
    Tesekkürler

1 yıl önce #
  13. En sonunda oldu yani tam benim denedigim gibi bakmak isterseniz buyrun http://salihli.de/wordpress/ sanirim sorun logout yapmadigim icindi yani bana hep acik gozukuyordu:))

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.