WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

2.3 Beta 2'de Simple Tagging sorunu

(13 posts)
  • 8 ay önce birdost tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. birdost
    Üye

2.3 Beta 2 de Simple Tagging'i aktif hale getirince veritabanı hatası veriyor blog sayfasında header'in üstünde aynı sorunu yaşayan çözüm bulan var mı ?

Tarih: 8 ay #
  2. hata kodunu yazsan ne güzel olur biliyor musun..

header üstündeki hata kodunu.

3. birdost
    Üye

WordPress database error: [Table 'mercimek_mercim.wp_post2cat' doesn't exist]
    SELECT p2c.category_id AS cat_id, COUNT(p2c.rel_id) AS numposts, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) + '-4' AS last_post_date, UNIX_TIMESTAMP(max(posts.post_date_gmt)) AS last_post_date_gmt FROM wp_post2cat p2c INNER JOIN wp_posts posts ON p2c.post_id=posts.id WHERE (posts.post_status='publish' OR posts.post_status='static') AND posts.post_date_gmt <= '2007-09-06 08:16:25' GROUP BY p2c.category_id ORDER BY numposts DESC

gtm zaman dilimiyle alakalı gibi sanki ama...

4. birdost
    Üye

simpletagging.php yi nasıl düzenlemem gerektiğini anlayamadım ancak altta simpletagging.php linki vardı zipli onu denedim upload edip aynı hatayı almaya devam ediourm...

5. WordPress 2.3 sürümünde zaten etiket sistemi var, ayrıca eklenti kurmanıza gerek yok ki. Simple Tagging eklentisinin son sürümü WordPress 2.2.x uyumlu.

6. birdost
    Üye

teşekkür ederim , ancak wp-admin den etiketleri yönetebileceğimiz bir alan var mı ( ben bulamadım )? bulut oluşturma var mı ? etiket linkini düzenleyebiliyor muyuz (http://www.xxx.net/?tag=etiket biçiminde http://www.xxx.net/etiket biçimine dönüştürmek istiyorum) ?

7. Sercan
    Engellenmiş

bende bir simple taggingsiz siteme upgrade yaptım etiket eklentisini bulamadım göremedim...

ayrıca çakışmaya çözüm var mı?

yeni etiket sistemiyle simple tagging arası convert (dönüştürme) tarzı birşey var mı ?

8. birdost; etiketleri yöneteceğimiz bir yer ben de göremedim 2.3 beta2'de. Kararlı sürüme kadar yaparlar diye tahmin ediyorum.

Sercan, son sürüm 2.2.3'e yükseltme yaptınız herhalde. 2.2.3'te etiketler yok henüz. 2.3'te olacak. 2.2.3 ile 2.3 biraz karıştırılıyor herhalde. :)

2.3 beta2'de gördüğümüz kadarıyla UTW eklentisinden dönüştürücü ve kategorileri etiketlere dönüştürücü araçlar var. Simple Tagging'den dönüştürücü henüz eklenmemiş. (Simple Tagging'den etiketleri aktarmak için eklenti geliştirilmiş: Simple Tagging Import)

9. herewithme.fr tarafından geliştirilen tag eklentisi sorunludur ve Sql yorar Alman olan orjinal adresinden indirmenizi tavsiye ederim

10. alman olan orjinal adresi nedir hocam bunun peki onuda diyi versen :)

11. @hasan , peki wordpress de etiket sistemi var bunu nasıl kullanacağız sidebarda gosterme kodu var mı

12. @tasdemir05 bahsettiği eklendi adresi

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.