WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yerel sunucuya WordPress kuramıyorum

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Shadow777 tarafından başlatıldı
  • Shadow777 tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Dün geceden beri localhost kurmaya calışıyorum ancak hata üstüne hata. apache2triad 1.5.4 ü kurdum yanında da phptriad2-2-1 i kurdum. Ancak bir türlü phpmyadmine giriş yapamadım. daha sonra wamp ta kurdum ancak bu sefer wordpress kurulumunu yapmak için dizine giriş yapamadım. databse de oluşturdum. Ama bir türlü kurulumu başlatamadım. acaba atladığım bir nokta mı vardı??

1 yıl önce #
  2. Wamp Server veya EasyPHP kullanmanızı tavsiye ederim. Yerel sunucuya kurulum konusunda, WordPress Rehberimize veya belgelerimize bakabilirsiniz.

1 yıl önce #
  3. Verdiğiniz bilgileri bircok kez tekrar tekrar okudum. Ancak şimdi kurduğumda `

Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: NO)

hatası ile karşılaşıyorum. yine phpmyadmine girmiyor. Bu sorun hakkında da bircok araştırma yaptım ancak aynı şeyler yazıyor ve çözemedim. Ayrıntılı bir şekilde bu hata çözümü hakkında bilgi verebilir misiniz?

1 yıl önce #
  4. Fikrim yok maalesef; Wamp Server ve EasyPHP yazılımlarında da oluyor mu bu hata?

Hepsinde aynı hata oluyorsa mySQL.com'daki Causes of Access denied Errors belgelerine ve Google'a bakın.

1 yıl önce #
  5. İnanın herşeyi denedim. apache2triad1.5.4 ü kurdum aynı sorun. phptriadı kurdum aynı sorun. easyphp ve wampta ta aynı sorun var. Sonunda format atıcam bilgisayara.

1 yıl önce #
  6. bilgisayarı resetleyip tekrar kurun.. sanırım mysql 'de sorun yaşıyorsunuz..

biraz kurulumu sorunlu onun.. ince ince tek tek acele etmeden ezbere işlem yapmadan deneyin.. kaynakları iyi okuyun olmadı atın bi format kışa giriş temizliği olur :)

1 yıl önce #
  7. Neden bunlarla uğraşıyorsunuz....

http://www.chsoftware.net/en/useware/wos/wos.htm
    adresinden wos'u indir keyfine bak. sadece1 tık işini görecektir. Ayrıca dikkat edilmesi gereken windows güvenlik duvarınızın apache - mysql'i engellemediğine emin olun... şifre girmenize gerek yok...

* ben 1.5 senedir bu programı kullanıyorum. tüm temalarımı ve eklentileri burada deneyip webe aktarıyorum. şu ana kadar beni hiç yanıltmadı ve her zaman en doğru sonuca götürdü...

1 yıl önce #
  8. Sorunu format atmadan halettim. easyphp kurdum ve detaylı bir anlatım buldum aynen uyguladım ve oldu. Hatta eklentilerimi bile kurdum şuan. 2 gecedir uğraşmama değdi gibi. :)

@heytbecom programı indirdim. 1.7 mb. kötü günler için :) portable sanırım program. Sistemi bozmaktan korktuğum için kurcalamadım ama yinede tavsiye için teşekkürler.

1 yıl önce #
  9. 1.7mb mı? tam 25 mb sen sadece programı indirmişsin..
    içersinde sen istediğin programı entegre edebilirsin.apache - phpmyadmin .... Sistemi bu şekilde bozamazsın merak etme.... :)

1 yıl önce #
  10. http://www.muradu.com/?p=155 adresinde resimli olarak localhost'a WP kurulumunu anlattım. Oradan bakabilirsin...

1 yıl önce #
  11. Teşekkürler ben sorunu çözdüm. İlgilenenlere teşekkürler cok.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.