Merhaba,
Kullanıcılar fazla yetkiye sahip olmadan post açabilirler mi? sitede kendiliğindende hareket olsun istiyorum. Ama onların yazdığı postlar direk tek bir kategoriye gitsin. Böyle birşey mümkün müdür?
Merhaba,
Kullanıcılar fazla yetkiye sahip olmadan post açabilirler mi? sitede kendiliğindende hareket olsun istiyorum. Ama onların yazdığı postlar direk tek bir kategoriye gitsin. Böyle birşey mümkün müdür?
options tercihlerden üyelerin ilk rütbe kısmı vardı oradan yardımcı üye seçeneğini seçin.
yardımcı olarak girdiklerinde yazdıklarını yayınla çıkmıyor ama sadece taslak olarak kaydediyor yada ben yanlış gördüm...
Role Manager eklentisiyle kullanıcıların seviyelerini ayrıntılı bir şekilde düzenleyebilirsiniz.
çok teşekkürler hasan çok güzel bir eklenti gece gündüz gezmeme rağmen buna denk gelmemiştim harikasın.
Yanlız hala kullanıcılar post açabiliyorken eğer yukardan yorumlar linkine tıklarlarsa denetim bekleyen yorumları ve hatta herkezin yorumunu görüyor ve tabi mail adreslerinide görüyorlar. Bunu engellemek mümkün mü? sadece post açabilsin istiyorum. Role manager menüyü kapatmadı.
http://wp-plugins.net/?filter=dashboard
Enhancements (5) burdakilerden ilgi işini görecek sanırım.
ama role manager işinizi görmesi lazımdı.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.